Langattomat kuulokkeet Samsung Galaxy Buds Pro Purple + Clear cover

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Tarkoitus: Universaalinen kok
Tuotekoodi: 5728201

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Buds Pro Purple + Clear cover

Täysin langattomat kuulokkeet, joissa on kaksisuuntaiset kaiuttimet ja älykäs aktiivinen melunvaimennusominaisuus, Samsung Galaxy Buds Pro antaa sinun nauttia musiikin äänistä missä ja milloin tahansa.

Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pron tärkeimmät ominaisuudet:

• 2-tiekaiutin (halkaisija 11 mm matalille äänille ja 6,5 ​​mm korkeille äänille) takaa korkean laadun ja selkeän äänen;
• IPX7 kosteuden ja hien kesto;
• Bluetooth 5.0 -yhteys;
• Kaksitasoinen aktiivinen melunvaimennustekniikka (ANC) ympäristön melun vaimentamiseen;
• Kuulokkeiden käyttöaika - 8 tuntia. (ilman ANC:tä);
• Kuulokkeiden käyttöaika latauskotelon kanssa - 28 tuntia. (ilman ANC:tä);
• Nopea 5 minuutin lataus 1 tunnin musiikin kuunteluun;
• Kosketusohjaus;
• Kuulokkeiden paino - 6,3 grammaa;
• 3 paria erikokoisia kuulokkeita;
• Yhteensopiva sekä Android (7.0+) että iOS-laitteiden kanssa.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Samsung

Eteläkorealainen Samsung on yksi maailman suurimmista elektroniikkalaitteiden valmistajista.
Samsung on erikoistunut kulutus- ja teollisuuselektroniikan tuotantoon, mukaan lukien erilaiset laitteet, digitaaliset tallennuslaitteet, puolijohteet, muistisirut ja integroidut järjestelmät.
Samsung aloitti ruokakauppana vuonna 1938. Luoja Lee Byung-Chullas aloitti liiketoiminnan Taegussa, Koreassa, kauppaamalla pastaa ja muita raaka-aineita. Korean sodan jälkeen Lee laajensi liiketoimintaansa tekstiileihin ja avasi Korean suurimman villatehtaan. Hän keskittyi teollistumiseen auttaakseen maansa jälleenrakentamisessa sodan jälkeen. 1970-luvulla yritys laajensi tekstiilien tuotantoprosessejaan koko tuotantolinjalla raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin kilpaillakseen paremmin tekstiiliteollisuudessa.
Samsung on vuosikymmenten aikana muuttanut myös ihmisten tapaa kommunikoida ja työskennellä. Vaikka tämä yritys keskittyy usein huippuluokan mobiililaitteisiin ja -ominaisuuksiin, brändin matka ja poikkeukselliset inhimilliset saavutukset ovat vähemmän tunnettuja, mutta nämä näkökohdat eivät ole vähemmän tärkeitä brändin identiteetille kuin sen modernit kasvot.

Samsung Galaxy Buds Pro Purple + Clear cover Samsung

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.

In-ear-nappikuulokkeita on sekä langallisia että langattomia. Molemmille ratkaisuille on etenkin huippubrändien osalta pikkuiset kuulokekotelot, joissa napit säilyvät tallessa, kulkevat kätevästi mukana ilman harmia johtovyyhdeistä – joissakin kotelo toimii samalla langattomien kuulokkeiden latausasemana. Kaikkein tiiviimmin korvakäytävään istuvat nappikuulokkeet eristävät ääntä tehokkaasti ja toistavat sisältöä korkealla äänenlaadulla. Toisaalta niiden kanssa tulee olla varovainen, ettet kuuntele musiikkia kuuloa vahingoittavalla äänenvoimakkuudella.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Samsung Galaxy Buds Pro Purple + Clear cover

Tuotekoodi: 5728201
Kategoria: Kuulokkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,15 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: Samsung
Käyttötapa: Nappikuulokkeet (In-Ear)
Väri: Violetti
Liitännät: Bluetooth
Mikrofoni: On
Kalvon halkaisija (mm): 11 mm
Paketinsisältö: Asia, Kaapeli, Kuulokkeet
Muistikorttipaikka: Ei
Mikrofonin kiinnitysmenetelmä: Integroitu
Melunvaimennus: Kyllä
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Näytä: Samsung, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Tarkoitus: Universaalinen kok
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Samsung tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Samsung Galaxy Buds Pro Purple + Clear cover
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu