Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Skullcandy

Langattomat kuulokkeet Skullcandy Grind täysin langattomat in-ear kuulokkeet S2GTW-P740

Lisätiedot:
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Tuotekoodi: 2987278
Osta ja säästä! Lue ohjeet -> 0 päivää 00:00:00
8099
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
NOPEA TOIMITUS

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) torstai, 6. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 12. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 12. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 12. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 12. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Skullcandy Grind täysin langattomat in-ear kuulokkeet S2GTW-P740

Skullcandy Grind True Wireless Earphones S2GTW-P740 Wireless, In-ear, Black

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Skullcandy

Kuten monet suuret tuotemerkit, Skullcandy syntyi havaitun tarpeen kautta. Brändin perustaja Rick Alden laski lumilaudalla ja nousi hissiin kuunnellen musiikkia, kun hänen täytyi yhtäkkiä soittaa puhelu. Tekniikka ei ollut tarpeeksi kehittynyt vaihtaakseen kuulokkeita musiikkisoittimesta puhelimeen. Alden sai idean, että maailma todella ansaitsi parempia kuulokkeita, joita Skullcandy tarjoaa nykyään. Brändin kuulokkeet ovat yksi parhaista kuulokkeista, joita ilman miljoonat ihmiset ympäri maailmaa eivät voi kuvitella elävänsä heidän jokapäiväistä elämäänsä. Skullcandy ei kulje helppoja polkuja pysyäkseen uskollisena itselleen ja etsii uusia haasteita joka päivä, jotta sen tuotteet täyttäisivät vaativimpienkin asiakkaiden odotukset pitäen samalla brändin johtavassa asemassa. Yrityksen tehtävänä on vapauttaa musiikin voima. Ei ole väliä missä olet tai mitä teet – musiikki voi seurata sinua joka askeleella ja vapauttaa täyden potentiaalin. Langalliset, langattomat, pienet ja tuskin havaittavat tai massiiviset kuulokkeet - riippumatta siitä, minkä valitset, voit olla varma tuotteen laadusta, sillä Skullcandyn valmistajat ovat ammattilaisia, joille mikään ei ole tärkeämpää kuin tyytyväiset asiakkaat. Skullcandyn pitäisi olla ensimmäinen valinta kaikille, jotka välittävät musiikista, hyvästä äänenlaadusta ja ovat sielultaan nuoria sekä täynnä seikkailutahtoa.

Skullcandy Grind täysin langattomat in-ear kuulokkeet S2GTW-P740 Skullcandy

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.

In-ear-nappikuulokkeita on sekä langallisia että langattomia. Molemmille ratkaisuille on etenkin huippubrändien osalta pikkuiset kuulokekotelot, joissa napit säilyvät tallessa, kulkevat kätevästi mukana ilman harmia johtovyyhdeistä – joissakin kotelo toimii samalla langattomien kuulokkeiden latausasemana. Kaikkein tiiviimmin korvakäytävään istuvat nappikuulokkeet eristävät ääntä tehokkaasti ja toistavat sisältöä korkealla äänenlaadulla. Toisaalta niiden kanssa tulee olla varovainen, ettet kuuntele musiikkia kuuloa vahingoittavalla äänenvoimakkuudella.

Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Skullcandy Grind täysin langattomat in-ear kuulokkeet S2GTW-P740

Tuotekoodi: 2987278
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: S2GTW-P740
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Tuotemerkki: Skullcandy
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Näytä: Skullcandy, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Käyttötapa: Nappikuulokkeet (In-Ear)
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Väri: Harmaa
Liitännät: Bluetooth
Herkkyys: 101 dB
Resistanssi (Ω): 22 Ω
Mikrofoni: Ei
Melunvaimennus: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Skullcandy tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Skullcandy Grind täysin langattomat in-ear kuulokkeet S2GTW-P740
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu