Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Xiaomi

Langattomat kuulokkeet Xiaomi Redmi Airdots 3 Stereo BT 5.2 Wireless Hi-Fi Headset HD-mikrofonilla Qualcomm Quick Charge Case, sininen

Lisätiedot:
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Tuotekoodi: 3484547
4219
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 29. maaliskuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 31. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Xiaomi Redmi Airdots 3 Stereo BT 5.2 Wireless Hi-Fi Headset HD-mikrofonilla Qualcomm Quick Charge Case, sininen

Tuottaja: Xiaomi

Tuotekoodi: TWSEJ08LS

Väri: sininen.

Xiaomi Redmi AirDots 3 -kuulokkeet ovat uusi malli kuuluisassa TWS-kuulokesarjassa. Niiden erikoisuutena on aptX-äänikoodekki ja Bluetooth 5.3 -teknologian tuki, jotka tarjoavat paremman äänenlaadun ja vakaan puhelin-kuulokeyhteyden. Lisäksi uudet kuulokkeet on varustettu melunvaimennusjärjestelmällä, joka on erityisen hyödyllinen puheluita soitettaessa. Koteloon sisäänrakennetun 600 mAh:n suuremman kapasiteetin ladattavan akun avulla voit nauttia musiikista keskeytyksettä jopa 7 tuntia yhdellä latauksella ja jopa 30 tuntia latauskotelolla.

Ominaisuudet:

  • Sisäänrakennettu QCC3040-piirisarja ja Bluetooth 5.2.
  • Mukautuva aptX-koodekki parantaa äänenlaatua.
  • Tukee monikäyttöistä kosketusohjausta, sisäänrakennettua XiaoAI-ääniavustajaa.
  • Jopa 7 tuntia toistoa yhdellä latauksella ja 30 tuntia latauskotelolla.
  • MIUI-yhteensopiva ponnahdusikkuna yhteyden ja akun tilan näyttämiseen.

Tekniset tiedot:

ody>

Tuotemerkki:

Redmi

Tyyppi:

Kuulokkeet

Malli:

TWSEJ08LS

Paino (kuulokkeet):

Noin 4,6 g

Puheluaika:

Noin 5 tuntia

Yhden kuulokkeen akun kapasiteetti:

43 mAh

Latauskotelon akun kapasiteetti:

600 mAh

Kuulokkeiden latausaika:

Noin 1,5 tuntia

Latauskotelon latausaika:

Noin 3 tuntia

Bluetooth:

5,2

Latauskotelon paino:

Noin 51 g

Akun kesto latauskotelon kanssa:

Noin 30 tuntia

Kuulokkeiden koko:

28 × 16 × 21 mm

Latauskotelon koko:

65 × 42 × 32 mm

Viestintäetäisyys:

10 metriä

Bluetoothin versio:Profiili

HFP/A2DP/HSP/AVRCP/BLE

Väri:

>
Sininen.

Pakkauksessa:

  • Latauskotelo x 1
  • Vasen kuuloke x 1
  • Silikoniset korvanapit × 3 (S/M/L)
  • Käyttöohjeet x 1
  • Type-C latauskaapeli x 1

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Xiaomi

Xiaomi astui laitteistosegmenttiin lanseerattuaan Mi Onen vuonna 2011. Xiaomin tiimi keskittyi korkealaatuisten laitteiden kehittämiseen ja myyntiin halvemmalla kuin sen tuolloin markkinoilla olevat kilpailijat. He halusivat ansaita tuloja sekä palveluistaan että sisällöistään.
Tänä päivänä yritys myy matkapuhelimien lisäksi paljon muutakin: mobiilisovelluksia, kannettavia tietokoneita, kodinkoneita ja kodin älylaitteita.
Sana ""Xiaomi"" tarkoittaa ""Sorosta"" ja harvat raportit osoittavat, että se tarkoittaa myös ""riisiä"". Lei Jun yhdistää sanan ""Xiao"" buddhalaiseen käsitykseen, jonka mukaan ""yksi riisinjyvä on vuoren kokoinen"", mikä osoittaa yrityksen mentaliteetin.
Yrityksen logo, sana ""MI"" kirjoitettuna valkoisella taustalla, on sijoitettu oranssiin suorakulmioon. ""MI"" tarkoittaa ""mobiilia internetiä"", ja Xiaomi mainitsi, että sitä voidaan pitää ""mahdottomana tehtävänä"", mikä kuvastaa kaikkia yrityksen tähän mennessä kokemia haasteita.
Xiaomin visio on tuoda korkealaatuinen teknologia kaikkien ulottuville, ja yrityksen motto on ""Innovation for All"". Yritys mahdollistaa sen korkealaatuisilla tuotteillaan ja erinomaisilla palveluillaan. 

Xiaomi Redmi Airdots 3 Stereo BT 5.2 Wireless Hi-Fi Headset HD-mikrofonilla Qualcomm Quick Charge Case, sininen Xiaomi

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.

In-ear-nappikuulokkeita on sekä langallisia että langattomia. Molemmille ratkaisuille on etenkin huippubrändien osalta pikkuiset kuulokekotelot, joissa napit säilyvät tallessa, kulkevat kätevästi mukana ilman harmia johtovyyhdeistä – joissakin kotelo toimii samalla langattomien kuulokkeiden latausasemana. Kaikkein tiiviimmin korvakäytävään istuvat nappikuulokkeet eristävät ääntä tehokkaasti ja toistavat sisältöä korkealla äänenlaadulla. Toisaalta niiden kanssa tulee olla varovainen, ettet kuuntele musiikkia kuuloa vahingoittavalla äänenvoimakkuudella.

Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Xiaomi Redmi Airdots 3 Stereo BT 5.2 Wireless Hi-Fi Headset HD-mikrofonilla Qualcomm Quick Charge Case, sininen

Tuotekoodi: 3484547
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: TWSEJ08LS
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,15 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: Xiaomi
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Näytä: Xiaomi, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Käyttötapa: Nappikuulokkeet (In-Ear)
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Väri: Sininen
Liitännät: Bluetooth
Mikrofoni: On
Melunvaimennus: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Xiaomi tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Xiaomi Redmi Airdots 3 Stereo BT 5.2 Wireless Hi-Fi Headset HD-mikrofonilla Qualcomm Quick Charge Case, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu