Joulun huippudiilit jopa -40%*! Lahjaideoita koko perheelle!

Henkilökortin lukija Rocketek

Lisätiedot:
Yhteys: USB
Tuotekoodi: 4772231

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Henkilökortin lukija Rocketek

Pieni, kompakti lukija henkilökorteille ja muille älykorteille. Helppo asentaa kaikkiin yleisimpiin käyttöjärjestelmiin.

Tämä lukija pystyy lukemaan henkilökorttien lisäksi myös seuraavan tyyppisiä kortteja - ATM/CAC/ID/IC/SIM/älykortti/luottokortinlukija.

Jos sinun on luettava SIM-kortti, tarvitset SIM-kortin pidikkeen (ei sisälly). Vain Windows-käyttöjärjestelmä lukee SIM-korttia.

Tuotteen mukana ei tule kortinlukijaajuria, sen voi tarvittaessa ladata ROCKETEKin nettisivuilta. Linkki: https://www.rocketek.hk/sdm_downloads/au9540-smart-card-reader-2-2/

Yhdistettävissä USB 2.0:n kautta suosituimpiin käyttöjärjestelmiin - Windows 98 / ME, 200 / XP (32 bit), 2003 Server, Windows CE 5.0, Windows Vista (32 bit / 64 bit), Windows 7/8/10, Linux, Mac OS X .

Lukunopeus - 420 Kb/s, jos lukukortti tukee.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Henkilökortin lukija Rocketek

Tuotekoodi: 4772231
Kategoria: Adapterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,15 x 0,14 x 0,13 m, 0,15 kg
Tuotemerkki: Rocketek
Tyyppi: Henkilökortinlukija
Yhteys: USB
Näytä: Rocketek, usb adapterit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Rocketek tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Henkilökortin lukija Rocketek
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu