Engwe M20 - 1000 W sähköpyörä

(0)
Lisätiedot:
Rungon materiaali: Alumiini
Vaihteiden lukumäärä: Ei ole määritelty
Renkaan koko: Ei ole määritelty
Käyttäjän pituus: 160-195 cm, 160-190 cm
Tuotekoodi: 7810062
1 44900
2 24900
-35%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  4300 /kk

Kotiinkuljetus

23. huhtikuuta

3499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 33% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Engwe M20 - 1000 W sähköpyörä

Suojaa itseäsi, valaise tietä eteenpäin Korkean kirkkauden LED-etuvalo varmistaa, että tie on hyvin valaistu, ja sen toimintasäde on vaikuttavan pitkä. Kolmikerroksiset rasvarenkaat 20 x 4,0 tuuman renkaat on kolmikerroksisella suunnittelulla, joka koostuu tuodusta kumista, hiilinanokudoksesta ja butyylikumista sisäputkesta, mikä tekee matkustamisesta mukavaa missä tahansa maastossa. Kevyt alumiiniseosrunko M20 on valmistettu kevyestä alumiiniseoksesta, joka on 40 % kevyempi kuin hiilikuituteräksestä valmistetut pyörät. Tämä suunnittelun ominaisuus helpottaa M20:n ohjaamista. Kaksoislevyjarrut Sekä etu- että takapyörissä on kaksoislevyjarrujärjestelmä nopealla lämmön hajautumisrakenteella, mikä varmistaa turvallisen ja tasaisen jarrutuksen missä tahansa tilanteessa. SHIMANO 7 vaihdetta SHIMANO-vaihdevipu takaa luotettavan ja tarkan vaihtamisen korkealaatuisilla komponenttivaihteilla. Selkeä ensisilmäyksellä Nestekidenäyttö mahdollistaa kuljettajille reaaliaikaisen tiedon näkemisen, kuten nykyisen nopeuden, akun tason, ajomatkan jne., joten voit aina kiinnittää huomiota tieolosuhteisiin. Kirkas näyttö on helposti nähtävissä jopa suorassa auringonvalossa. "HUOMAUTUS Tuotekuvat ovat havainnollistamistarkoituksessa. Tarkista värit ja tekniset tiedot ennen tilaamista. Takuuehdot: 12 kuukauden takuu koskee vain valmistusvirheitä eikä kata kulumista tai väärinkäytöstä johtuvia ongelmia. Vaurioitunut pakkaus: Jos paketissa on vaurioitunut tai rikkinäinen tuotteen osa, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä välittömästi myyjälle. Suosittelemme tallentamaan avausvideon todisteeksi vaurioituneista tavaroista myyjän kanssa jakamista varten. Tuotteen kokoaminen: Optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden varmistamiseksi tuote tulee koota valmistajan mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti. Varmista, että noudatat jokaista vaihetta huolellisesti oikean kokoamisen varmistamiseksi. CE-merkintä on valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää voimassa olevat Euroopan komission direktiivit."

Pyörä myydään 85% koottuna Ostaja on vastuussa pyörän asianmukaisesta kokoamisesta ja käyttöönotosta. Jos tätä vaatimusta rikotaan, tuotteen takuu on ei ole voimassa. Suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaan polkupyörän kokoamisessa.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Engwe M20 - 1000 W sähköpyörä

Tuotekoodi: 7810062
Kategoria: Sähköpyörät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,43 x 0,3 x 0,7 m, 34,8 kg
Tyyppi: Unisex sähköpyörä
Tuotemerkki: Engwe
Rungon koko: Ei ole määritelty
Paino: - kg
Haarukka: Ei ole määritelty
Polkimet: Ei ole määritelty
Polkupyörän satula: Ei ole määritelty
Akun teho: 1000 W
Akun kesto: - km
Maks. nopeus: 25 km/h
Takavaihde: Ei ole määritelty
Etuvaihtaja: Ei ole määritelty
Vaihteenvaihteen nuppi: Ei ole määritelty
Levyjarrut: Ei
Jarrujärjestelmä: Hydraulinen
Takaiskunvaimentimet: Ei ole määritelty
Myyjä: YogaSuper, OÜ
Rungon materiaali: Alumiini
Vaihteiden lukumäärä: Ei ole määritelty
Renkaan koko: Ei ole määritelty
Käyttäjän pituus: 160-195 cm, 160-190 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Engwe tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Engwe M20 - 1000 W sähköpyörä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu