Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kukirin V1 Pro Taitettava sähköpyörä

(0)
Lisätiedot:
Rungon materiaali: Alumiini
Vaihteiden lukumäärä: Ei ole määritelty
Renkaan koko: 20
Käyttäjän pituus: Ei ole määritelty
Tuotekoodi: 8495252
83900
1 24900
-32%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2600 /kk

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 50% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Kukirin V1 Pro Taitettava sähköpyörä

Ominaisuudet:

  • 48V 7,5Ah akku
  • 350 W harjaton moottori
  • 45 kilometrin polkupyörän avustusmatka
  • 25 km/h maksiminopeus
  • 20'' ilmakumirenkaat

Esittelemme sähköpyörän KuKirin V1: sinun paras seikkailukumppanisi!

Vapauta nykyaikaisten teknologioiden voima sähköisellä KuKirin V1: llä - kehittyneimmällä sähköpyörällä, luotu parantamaan ajokokemustasi kuten koskaan aiemmin. Tämä pyörä, jolla on vaikuttavat tekniset tiedot ja innovatiiviset ominaisuudet, lupaa muuttaa työmatkasi ja takaisin matkustamisen tavat, tutkimuksen ja luonnosta nauttimisen.

Korkean suorituskyvyn 350 W harjaton moottori: KuKirin V1:n sydämessä on tehokas 350 watin harjaton moottori, joka vie sinut eteenpäin vaivattomasti sähköenergian virtauksen avulla. Olipa sinun tarpeesi voittaa jyrkkiä mäkisiteitä tai ajaa kaupungin katuja pitkin, tämä moottori varmistaa tasaisen ja hiljaisen ajon, varmistaen että saavutat määränpääsi tyylikkäästi.

48 V 7,5 Ah akku: sähköisellä KuKirin V1:llä on suuren kapasiteetin 48 voltin, 7,5 ampeeritunnin akku, joka tarjoaa luotettavan energialähteen matkoillesi. Unohda huoli, sillä tämä akku tarjoaa sinulle tunteja jännittäviä ajomatkoja yhdellä latauksella, joten se sopii täydellisesti päivittäiseen ajamiseen tai pidempiin seikkailuihin.

45 kilometrin polkupyörän avustusalue: vaikuttavalla 45 kilometrin polkupyörän avustusmatkalla voit nauttia pyöräilystä vaivatta, liukuen erilaisilla reliefeillä ja monimutkaisilla maisemilla. Polkupyörän avustustoiminto täydentää sujuvasti ajoasi, joten mäen kiipeäminen tuntuu tuulelta ja varmistaa tasaisen, energiatehokkaan ajon.

Nopeus vastaa jännitystä - 25 km/h maksiminopeus: uskaliaasti lähesty kadunpätkiä, sillä "Electric Marvel 350X" tarjoaa jännittävän maksiminopeuden 25 kilometriä tunnissa. Olipa sinulla kiire saavuttaa matkan päämäärä tai etsiä adrenaliinilatausta suurella nopeudella ajaessasi, tämä pyörä auttaa sinua siinä.

20 tuuman ilmakumirenkaat: Sähköisellä KuKirin V1:llä on vahvat 20 tuuman ilmakumirenkaat, jotka varmistavat erinomaisen pidon ja vakauden erilaisilla pinnoilla. Olitpa sitten navigoimassa kaupunkiviidakossa tai tutkimassa maalauksellisia polkuja, nämä renkaat takaavat mukavan ja hallitun ajon, parantaen yleistä pyöräilykokemusta.

Elegantti ja tyylikäs muotoilu: "Electric KuKirin V1" ei ole vain tehokas, vaan myös moderni pyöreä muotoilu. Minimalistinen estetiikka ja laadukas rakenne tekevät siitä tyylikkään valinnan moottoripyöräilijöille, jotka arvostavat sekä sisältöä että tyyliä.

Turvallisuus on aina etusijalla: turvallisuus on tärkein asia, ja tässä sähköpyörässä on kaikki tarvittavat toiminnot, jotka varmistavat turvallisuutesi matkan aikana. Etu- ja takavalot takaavat näkyvyyden yöllä, ja reagoivat jarrut varmistavat luotettavan jarrutusvoiman, kun sitä eniten tarvitaan.

Sähköisen KuKirin V1 pyöräilyn tulevaisuus on jo täällä. On aika nauttia sähköpyörän mukavuudesta, voimasta ja ympäristöystävällisyydestä. Olitpa sitten menossa töihin, tutkimaan maisemia tai vain etsimässä adrenaliinipiikkiä suurella nopeudella ajaessasi, tämä sähköinen pyörä on täydellinen kumppani seikkailuilla. Paranna pyöräilykokemustasi jo tänään sähköisellä KuKirin V1:llä - missä innovaatiot kohtaavat jännityksen!

Pyörä myydään osittain koottuna 85% (poistetaan kaupalliset pyörät, ohjaustanko, satula, polkimet). Ostaja on vastuussa pyörän oikeasta kokoamisesta ja käyttövalmiiksi valmistamisesta. Tämän vaatimuksen rikkomisesta takuu ei päde. Pyörän kokoamiseksi suosittelemme kääntymään ammattilaisten puoleen.

HUOMAUTUS

Tuotekuvat ovat havainnollistamistarkoituksessa. Tarkista värit ja tekniset tiedot ennen tilaamista.

Takuuehdot:

12 kuukauden takuu koskee vain valmistusvirheitä eikä kata kulumista tai väärinkäytöstä johtuvia ongelmia.

Vaurioitunut pakkaus:

Jos paketissa on vaurioitunut tai rikkinäinen tuotteen osa, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä välittömästi myyjälle. Suosittelemme tallentamaan avausvideon todisteeksi vaurioituneista tavaroista myyjän kanssa jakamista varten.

Tuotteen kokoaminen:

Optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden varmistamiseksi tuote tulee koota valmistajan mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti. Varmista, että noudatat jokaista vaihetta huolellisesti oikean kokoamisen varmistamiseksi.

CE-merkintä on valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää voimassa olevat Euroopan komission direktiivit."

Pyörä myydään 85% koottuna Ostaja on vastuussa pyörän asianmukaisesta kokoamisesta ja käyttöönotosta. Jos tätä vaatimusta rikotaan, tuotteen takuu on ei ole voimassa. Suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaan polkupyörän kokoamisessa.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Kukirin V1 Pro Taitettava sähköpyörä

Tuotekoodi: 8495252
Kategoria: Sähköpyörät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,45 x 0,57 x 0,9 m, 21,2 kg
Tyyppi: Unisex sähköpyörä
Tuotemerkki: Kugoo
Rungon koko: 4.5 "
Paino: - kg
Vanteet: 29
Akun teho: 350 W
Akun kesto: - km
Maks. nopeus: 25 km/h
Takavaihde: Ei ole määritelty
Etuvaihtaja: Ei ole määritelty
Vaihteenvaihteen nuppi: Ei ole määritelty
Jarrujärjestelmä: Levyt
Takaiskunvaimentimet: Ei ole määritelty
Myyjä: YogaSuper, OÜ
Rungon materiaali: Alumiini
Vaihteiden lukumäärä: Ei ole määritelty
Renkaan koko: 20
Käyttäjän pituus: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kugoo tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kukirin V1 Pro Taitettava sähköpyörä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu