Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Bridgestone Turanza T005 185/55R15 82 V

Tuotekoodi: 4079626
UUTUUS
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

Märkäpitoluokka:
C
70 dB
A
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 135
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Bridgestone Turanza T005 185/55R15 82 V

Bridgestone - bene didžiausias padangų gamintojas pasaulinėje padangų rinkoje ir nr. 1 Japonijoje. "Bridgestone Corporation" taip pat priklauso ir tokie žinomi padangų gamintojai kaip Firestone ir Dayton. Premium klasės visų tipų Bridgestone padangos gaminamos 57-iose gamyklose, parduodamos daugiau nei 150-yje pasaulio šalių. Korporacijos Bridgestone apyvarta siekia virš 17 milijardų eurų.
Bridgestone padangų koncerną įkūrė Shojiro Ishibashi, 1935 metais Japonijoje. Pavadinimas suteiktas įkūrėjo garbei - jo pavardę išvertus į anglų kalbą, o tai reiškia "akmeninis tiltas". 1988m. "Bridgestone Corporation" įsigijo "Firestone Tire & Rubber" kompaniją ir tapo viena didžiausių padangų gamintojų pasaulyje. Nuo 1963m. Bridgestone aktyviai dalyvauja automobilių sporte, o 1990m. pradėjo tiekti padangas ir Formulės 1 bolidams.

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Bridgestone on luultavasti paitsi tunnetuin myös maailman suurin renkaiden ja muiden kumituotteiden valmistaja. Bridgestonen renkaita rakastetaan pitkän käyttöiän ja ajonautinnon vuoksi. Japanilainen yritys on valmistanut renkaita jo vuodesta 1931 ja on nyt kestävän liikkuvuuden globaali johtaja.
Bridgestone kehittää ja valmistaa renkaita kaikkiin ajoneuvoihin moottoripyöristä matkustajalentokoneisiin. Laaja kokemus ja korkea teknologinen osaaminen antavat yritykselle mahdollisuuden toimittaa korkealaatuisimpia ja uskomattoman monipuolisia tuotteita, jotka täyttävät kunkin sektorin vaatimukset. Siitä huolimatta yritys tunnetaan parhaiten kestävistä, pitkäikäisistä ja hiljaisista autonrenkaistaan. Sekä kitka- että kesä- ja talvirenkaita tarjoava Bridgestone on alan suurin valmistaja, joka ohittaa jopa semmoiset isot toimittajat, kuten Michelinin ja Goodyearin. Yrityksen menestyksen salaisuus on korkea laatu, joka saavutetaan jatkuvalla tutkimuksella ja suurilla innovaatioinvestoinneilla. Bridgestone päivittää jatkuvasti ja etsii optimaalisia ratkaisuja sekä tuotantoprosessiin että käytettyihin materiaaleihin, jotta lopputuote vastaisi ja ylittäisi aina asiakkaiden odotukset.

Bridgestone Turanza T005 185/55R15 82 V

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Bridgestone Turanza T005 185/55R15 82 V

Tuotekoodi: 4079626
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Halkaisija: R15
Leveys: 185 mm
Korkeus: 55
Tavaramerkki: Bridgestone
Nopeusindeksi: V (240 km/h asti)
Kuormitusindeksi:

Arvo, joka ilmaisee renkaan enimmäispainon.

82
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

C
Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

70 dB
Märkäpitoluokka: A
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bridgestone tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Bridgestone Turanza T005 185/55R15 82 V kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia