Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Dunlop BluResponse 215/55R16 (Dunlop BluResponse 215/55R16)

Tuotekoodi: 4082551
UUTUUS
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

Märkäpitoluokka:
A
70 dB
B
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 125
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Dunlop BluResponse 215/55R16 (Dunlop BluResponse 215/55R16)

Dunlop-yhtiö on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista rengasvalmistajista. Sen perusti John Boyd Dunlop, jonka poikaa lääkärit kehottivat harrastamaan enemmän liikuntaa, erityisesti pyöräilyä. Jotta hänen pienen poikansa olisi helpompi ja mukavampi ajaa kolmipyörällä, John keksi tehdä renkaat vahvasta kankaasta, joka oli sekoitettu ja vahvistettu nestemäisellä kumilla ja täytetty ilmalla. Idea toimi, se patentoitiin, ja niin alkoi Dunlopin menestystarina.

Liiketoiminnan kasvaessa ja laajentuessa Dunlopin tuotemerkin omistivat eri yritykset eri puolilla maailmaa - Goodyear Tire, Ruia Group, BTR Plc., Sumitomo Rubber Industries. Vuodesta 2014 lähtien valmistajaa on hallinnoinut Goodyear Dunlopin yhteisyritys Goodyear Tire & Rubber Company -nimellä.

Perustettu vuonna 1889 Englannissa (Yhdistynyt kuningaskunta).

Dunlop on ollut, on ja tulee jatkossakin olemaan johtava rengastuotannon ja teknisten innovaatioiden tekijä. Luettelo on todella vaikuttava: Hydro-Paddle Technology™, Multi-Pitch Tread Design Technology™, Active Traction Sipe System™, Dunlop Self-Supporting Technology (DSST), Silicarbon Matrix™, Traction Web Technology™, Evaqua Grooves™, DuPont™, Kevlar™, Dimensional Stable Polyesteri™, 3S-teknologia jne. Innovaation ja tieteellisen potentiaalin ansiosta Dunlop on yhdistänyt hiljaisen ajon, urheilullisuuden ja turvallisuuden renkaassa.

Energiatehokkuusmerkintä ( huhtikuu )

https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/tyres/612626

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Dunlop on maailmankuulu autonrenkaiden ja muiden ajoneuvojen renkaiden valmistaja. Yksi markkinoiden suurimmista tuottajista aloitti toimintansa Dublinissa vuonna 1890. Tällä hetkellä sen omistaa Goodyear, Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla tunnettu rengasvalmistaja.
Dunlop on ylpeä yli sadan vuoden kokemuksestaan renkaiden valmistuksesta. Työn ja hankitun tiedon ansiosta yritys voi taata, että tämän merkin renkaat takaavat turvallisuuden ja mukavuuden ajettaessa kaikissa sääolosuhteissa. Yritys tuli tunnetuksi vuonna 1889, kun Dunlop-renkailla varustettu kilpa-auto voitti arvostetun kilpailun. Tämä poikkeuksellinen saavutus osoitti yrityksen tekniset valmiudet ja mahdollisti tiedon keräämisen luotettavien renkaiden kehittämisessä myös henkilöliikenteeseen.
Dunlopin tuotevalikoima on todella hämmästyttävä. Tämä merkki tunnetaan hyvin moottoripyöräilijöiden ja nopeusharrastajien keskuudessa, ja sitä löytyy usein kaupungin kaduilla. Tunnettujen henkilöautonrenkaiden lisäksi Dunlop valmistaa myös erilaisia elektronisia laitteita käytettäväksi henkilö- tai kuorma-autoissa. Dunlop valmistaa myös sivuliikkeissä huonekaluja, elektroniikkaa ja kenkiä.

Dunlop BluResponse 215/55R16 (Dunlop BluResponse 215/55R16)

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Dunlop BluResponse 215/55R16 (Dunlop BluResponse 215/55R16)

Tuotekoodi: 4082551
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,55 x 0,215 x 0,55 m, 10 kg
Halkaisija: R16
Leveys: 215 mm
Korkeus: 55
Tavaramerkki: Dunlop
Nopeusindeksi: H (210 km/h asti)
Kuormitusindeksi:

Arvo, joka ilmaisee renkaan enimmäispainon.

97
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

A
Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

70 dB
Märkäpitoluokka: B
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Dunlop tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Dunlop BluResponse 215/55R16 (Dunlop BluResponse 215/55R16) kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia