Moottoriöljy Mobil Super 3000 F-RN 5W-30, 1L.

Tuotekoodi: 435818
Tavaramerkki:
Viskositeetti:
Moottorityyppi:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 010
Rekisteröidy
999
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Moottoriöljy Mobil Super 3000 F-RN 5W-30, 1L.

Mobil Super 3000 Formula RN 5W30 synteettinen tuhkaton öljy hiukkassuodattimilla (GPF) Renault TGDI bensiinimoottoreihin ja uusiin Euro 6 -dieselmoottoreihin (esim. Tce 1.3) nokisuodattimilla (DPF).. Voidaan käyttää myös silloin, kun vaaditaan RN0700- ja RN0710-spesifikaatioita
Tekniset tiedot: ACEA C3; RENAULT RN17.

Mobil on yhdysvaltalainen öljyntuottaja, joka tunnetaan parhaiten laajasta huoltoasemaverkostostaan ja suositusta moottoriöljystään.
Pitkän historian omaava yritys oli osa yksinoikeudellista Seven Sisters -konsernia, joka hallitsi Amerikan polttoainemarkkinoita ja on nykyään erittäin tunnettu ja suosittu brändi maailmanlaajuisesti. Vuonna 1911 perustettu yritys on käynyt läpi useita fuusioita ja toimialan muutoksia. Muuttuvat ajat ovat auttaneet muotoilemaan yrityksen sellaiseksi kuin se on tänään – maailman johtavin synteettisten moottoriöljyjen tuottaja markkinoilla. Mobil-sarjan öljy tunnetaan kautta maailman erinomaisesta suorituskyvystä ja luotettavuudesta. Se pitää moottorin puhtaana ja suojaa kulumiselta. Mobil-sarjan tuotteet sopivat autoon kuin autoon - henkilöautosta kilpa-autoon.
Mobil tarjoaa useita erilaisia moottoriöljyjä: käytettäväksi äärimmäisissä ja arvaamattomissa olosuhteissa, päivittäiseen käyttöön sekä Premium-laatuiset öljyt ammattilaisen käyttöön. Mobilin laajassa tuotevalikoimassa löytyy erikoistuotteita bensiini-, diesel- tai nestekaasuautoihin. 

Moottoriöljy Mobil Super 3000 F-RN 5W-30, 1L.

Synteettinen öljy on moottoriöljytyyppi, joka koostuu erilaisista syntetisoiduista kemiallisista yhdisteistä. Synteettisellä öljyllä on korkea hapettumisen ja lämpötilaerojen kestävyys ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Synteettinen öljy on ihanteellinen diesel-, bensiini-, nestekaasu- ja hybridimoottoreille. Viskositeettiominaisuudet säilyvät erittäin matalissa tai korkeissa lämpötiloissa. Parempi viskositeettiindeksi (VI) kuin muilla öljyillä. Parempi kemiallinen stabiilisuus kuin muilla öljyillä. Moottorin hyötysuhde on korkeampi. Pienempi haihtumishäviö. Kestää hapettumista ja lämpöhajoamista. Parempi kulutuskestävyys, korroosio ja vaahto. Erinomainen suoja tuhkan, noen ja muiden saostumien muodostumista vastaan (erityisesti turboahtimissa ja ahtimissa). Parantaa suojaustasoa erilaisissa ajo-olosuhteissa. Pehmeämpi moottorin käynnistys – lyhyempi käynnistysaika pienemmän moottorin kitkan ansiosta. Maksimoi dieselmoottorin tehon.
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Moottoriöljy Mobil Super 3000 F-RN 5W-30, 1L.

Tuotekoodi: 435818
Kategoria: Moottoriöljyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,06 x 0,11 x 0,23 m, 0,938 kg
Tavaramerkki: Mobil
Viskositeetti: 5W-30
Kapasiteetti: 1 l
Moottorityyppi: Bensiini, Diesel
Tyyppi:

Mineraali - kaikkiin bensiini- ja dieselautoihin. Puolisynteettinen - bensiini- ja dieselajoneuvoihin, jotka toimivat eri olosuhteissa. Synteettinen - teollisuuden hydraulijärjestelmiin, bensiini- ja dieselautoihin.

Synteettinen öljy
Tarkoitus: Moottoriöljy
Öljyn tyyppi:

Määrittää moottoriöljyn tyypin, jolle se on tarkoitettu.

Moottoriöljy
Näytä: Mobil, moottoriöljy moottoriöljyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mobil tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Moottoriöljy Mobil Super 3000 F-RN 5W-30, 1L. kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia