Bentley Bentley For Men Azure EDT miehelle 100 ml

Tuotekoodi: 357823
TOP TUOTE
Tilavuus:
Konsentraatio:
Tuotemerkki:
100 ml
EDT
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 050
Rekisteröidy
49690 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Bentley Bentley For Men Azure EDT miehelle 100 ml

Käyttö: FI/SE: Suihkauta hajuvettä pulssialueille – ranteisiin, polville, kaulalle, korvien taakse, kyynärpäiden sisäpuolille. Anna kuivua, älä hiero, koska tuoksu saattaa vääristyä. / Spraya pulserande delar av kroppen - handleder, knän, nacke, område bakom öronen, liksom insidan av armbågarna. Låt torka, gnugga inte, eftersom doften kan förändras.

Bentley Bentley For Men Azure EDT miehelle 100 ml

Bentley Motors on valmistanut luksusautoja vuosisadan ajan yhdistäen asiantuntemusta, kokemusta, perinteitä ja nykyaikaa. Bentley Fragrances -tuoksukokoelma on saanut inspiraationsa tästä arvostetusta maailmasta, jossa nahan ja puun yhdistelmästä tulee taideteos. Molemmilla toiminta-aloilla on sama näkemys, jossa aitous, eleganssi ja hienostuneisuus ovat arvostettuja.
Bentley esitteli ensimmäisen tuoksusarjan vuonna 2013 Lontoossa, Harrodsissa. Tuoksuja myytiin alun perin vain Englannissa, missä ne tunnettiin ylellisyyden symbolina. Bentley Fragrances on saavuttanut valtavaa menestystä myös muilla markkinoilla, erityisesti Lähi-idässä, mutta myös Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.
Bentley Fragrances -tuoksut koostuvat korkealaatuisimmista ainesosista ja inspiroivat kokeneitakin tuoksufaneja. Brändi teki yhteistyötä kuuluisien ranskalaisten parfymöörien kanssa kuten Nathalie Lorson, Mylène Alran ja Mathilde Bijaoui, luodakseen ennennäkemättömän tuoksun.
Tuoksupullot ovat saaneet inspiraationsa Bentley Motorsin kauniista linjoista ja eksklusiivisista materiaaleista, joissa yhdistyvät jokaisen yksityiskohdan voima ja tyyli. Pullossa on kaksi Bentley symbolia: kuuluisa ura korkissa ja legendaarinen "lentävä B". 

Bentley Bentley For Men Azure EDT miehelle 100 ml

Tuoksutyyppi Nimi Tuoksun kesto? Tuoksupitoisuus
EDT "Eau de Toilette" Pysyy iholla 2-4 tuntia; 4-15%
EDP Hajuvesi: Pysyy iholla 3-5 tuntia 15-20%
EDC "Kölninvesi" Pysyy iholla noin 2 tuntia. 3-5%;
PP "Parfyymi" Pysyy iholla yli 6 tuntia 20-30%
EDF "Tuoksuvesi" Pysyy iholla 2 tuntia 1-3%

Itämainen - metsäinen

Kuten nimestä voi päätellä, itämaiset-puiset tuoksut erottuvat rikkaasta luonteestaan, ja niissä on puista, hartseista, sammalta, kuoresta, männyn neulasista ja pensaista sekä juurista peräisin olevia vivahteita. Yrtteillä ja lehdillä voi olla voimakas maanläheinen, puumainen luonne (kuten patchouli ja vetiveriaöljy). Puutuoksuille on ominaista aromaattiset, sitrusmaiset tuoksut. Tuoksun sydämestä löytyy yleensä raikkaat, kuivat puumaiset nuotit, kun taas pohjatuoksua hallitsee hartsi tai puu. Puuainesosat lisäävät tuoksuun täyteläisyyttä, lämpöä, eleganssia sekä syvyyttä ja ovat siksi erittäin tärkeitä komponentteja. Suositut puiset aineosat ovat tyypillisesti santelipuu, mänty, patsuli, vetiveriaöljy ja setri. Santelipuu on kermainen ja sensuelli, patsuli on edustaa syvää metsää, vetiver on savuinen ja rohkea, setri on kuiva ja suoraviivainen ja mänty on monimutkainen sekä vaikuttava. Valikoimastamme löydät monia itämaisia-puisia ​​tuoksuja. Näitä ovat tuoksut, joissa on EDP-, EDC-, EDT-, PP-pitoisuudet sekä öljyhajuvedet ja tuoksuöljyt. Lisäksi tarjoamme sinulle laajan valikoiman tunnettujen laatumerkkien tuoksu- ja hajuvesikokoelmia, kuten Calvin Klein, Diesel, Hugo Boss, Dolce&Gabbana jne.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Suosittelemme ostamista yhdessä Bentley Bentley For Men Azure EDT miehelle 100 ml

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Bentley Bentley For Men Azure EDT miehelle 100 ml

Tuotekoodi: 357823
Kategoria: Miesten hajuvedet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,055 x 0,085 x 0,135 m, 0,435 kg
Tilavuus: 100 ml
Tuoksutyyppi:

Ilmaisee tuoksun tyypin. Näitä voivat olla sitrushedelmät, aromaattiset, itämaiset ja muut tuoksut.

Itämainen - metsäinen
Konsentraatio: EDT
Tuotemerkki: Bentley
Tarkoitettu: Miehille
Näytä: Bentley, itämainen - metsäinen miesten hajuvedet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bentley tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Bentley Bentley For Men Azure EDT miehelle 100 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia