Tom Ford

TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml

Lisätiedot:
Tilavuus: 50 ml
Konsentraatio: EDP
Tuotekoodi: 358838
12700
2 54000 /l
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 5. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 7. huhtikuuta (000 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 7. huhtikuuta (000 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus Postin noutopisteeseen 7. huhtikuuta (000 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus kotiinkuljetuksella 7. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml

Käyttö:Suositellaan suihkuttamaan kehon sykkiville alueille - ranteisiin, polviin, kaulaan, korvien taakse ja kyynärpäiden sisäpuolelle. Anna kuivua hankaamatta, sillä tuoksu voi muuttua.

TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml

Tom Ford

Hänet tunnetaan täsmällisestä tunteestaan - Tom Ford on merkki, jota ei tarvitse esitellä. Huhtikuussa 2005 Tom Ford ilmoitti brändinsä suunnittelusta, ja projekti oli todellinen menestys. Syyskuussa 2010 Madison Avenuen lippulaivassa esiteltiin naisten vaatteiden kokoelma. Luodut vaatteet löysivät nopeasti faninsa, mukaan lukien maailmanluokan tähdet, kuten Julianne Moore ja Beyoncé. Onnistuneen käynnistyksen jälkeen perustettiin myös miesten vaatemallisto.

Tom Ford itse syntyi vuonna 1961 Austinissa, Texasissa. Hän oli aina mies, joka huolehti kauneudesta ja muodista. Hänen tuoksunsa heijastelee tämän upean luojan persoonallisuutta. Kaikki on tarkasti laskettu parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hajuvesipullo, johon on lukittu Tom Fordin tuoksu, on poikkeuksellinen, eikä kukaan todennäköisesti sekoita hajuvettä muiden tekijöiden hajuveteen. Eleganssi, minimalismi ja moderni tyyli - tämä on "Tom Ford".

Luovan työnsä fanina Tom Ford jatkaa uusien tuoksujen luomista, jotka ovat täydellisesti tasapainossa persoonallisuuden kanssa, joka haluaa erottua joukosta. Tom Ford uskoo, että kuten musiikki tai ruoka, haju liittyy hyvin suoraan tunteeseen. Tuoksu saa meidät tuntemaan, herättää tunteita, tuo mieleen muistoja. Tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi ostaa kallein hajuvesi, se tarkoittaa vain sitä, että meillä pitäisi olla oma tuoksu, jolla on positiivinen vaikutus meihin.

TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml Tom Ford

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Tuoksutyyppi Nimi Tuoksun kesto? Tuoksupitoisuus
EDT "Eau de Toilette" Pysyy iholla 2-4 tuntia; 4-15%
EDP Hajuvesi: Pysyy iholla 3-5 tuntia 15-20%
EDC "Kölninvesi" Pysyy iholla noin 2 tuntia. 3-5%;
PP "Parfyymi" Pysyy iholla yli 6 tuntia 20-30%
EDF "Tuoksuvesi" Pysyy iholla 2 tuntia 1-3%

Haistatko ja haistatko kadulla käveleviä ihmisiä? Tunnistatko helposti hajuveden perustuoksut? Sitten TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml hajuvesi on juuri sinua varten!

TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml hajuvedet luokitellaan niche-ryhmään. Niche-hajuvesi on korkealaatuinen hajuvesi, joka käyttää vain laadukkaimpia ainesosia: jasmiinia, ruusua, violettia, iiristä tai mimosaa. Tällaisten hajuvesien valmistukseen käytetyt ainesosat on kasvatettu huolellisesti Ranskan hajuvesipääkaupungissa Grasessa. Tällaisia hajuvesiä tehdessään hajuvesien valmistajat eivät kiinnitä paljon huomiota pakkauksiinsa. Tuoksu on tärkein niche-hajuvesien tuotannossa.

Niche-hajuvesiä, kuten TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml, voidaan verrata taideteokseen. Miksi? Koska hajuvedet ovat suuressa vaarassa varastaa tai kopioida ennen kuin ne asetetaan yleisön saataville. Tällaisten tuoksujen luomista testataan usein monilla tuoksuilla, kunnes oikea ylä-, sydän- ja pohjatuoksu vihdoin löytyy.

Niche-hajuvedet ovat loistava valinta niille, jotka ovat kyllästyneet kaupallisiin tuoksuihin. Nämä ovat hajuvesiä, jotka auttavat sinua löytämään todellisen "minäsi".

TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml

Tuotekoodi: 358838
Kategoria: Miesten hajuvedet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,11 x 0,115 x 0,09 m, 0,44 kg
Tilavuus: 50 ml
Tuoksutyyppi: Itämainen - mausteinen
Näytä: Tom Ford, itämainen - mausteinen miesten hajuvedet
Konsentraatio: EDP
Tuotemerkki: Tom Ford
Tuotetyyppi: Niche-hajuvesi
Tarkoitettu: Miehille
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Tom Ford tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

TOM FORD Noir Extreme EDP miehelle 50 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu