Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 105 Ganache, 30 ml

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Meikkivoiteet
Tuotekoodi: 8582277
1099
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

8. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

13. toukokuuta

599

Postin noutopiste

13. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

13. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

13. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

13. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 105 Ganache, 30 ml

Käyttö:levitä meikkivalmiille iholle sormenpäilläsi tai siihen tarkoitetulla siveltimellä.

Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30 sävyssä 105 Ganache on täydellinen täydennys modernin naisen kauneusrutiiniin, joka haluaa virheettömän ihon ja ylimääräisen aurinkosuojan. Voidemainen koostumus ja ihoa rakastava koostumus sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat hehkuvan, luonnollisen näköisen ihon ja samalla huolehtivat ihostaan.  • Max Factor -laatu: Laadukkaista meikeistään tunnettu luotettu tuotemerkki, jolla on ammattimaiset ominaisuudet ja joka sopii jokapäiväiseen käyttöön.

  • Täydellinen naisille: koostumus on suunniteltu erityisesti naisille, jotta se takaa tasaisen ja tasaisen peittävyyden ja korostaa luonnollista kauneutta.

  • Terveellinen ihonsuoja: SPF30:n ansiosta se suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä, joten se sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina.

  • Kätevä koko: 30 ml:n pullo on ihanteellinen matkoille, sillä se mahtuu helposti käsilaukkuun tai kosmetiikkalaukkuun.

Hollywoodin kultakaudella meikki oli samanlainen kuin nyt. Tuolloin vain yksi nimi soi sinisiltä TV-ruuduilta. Tämä nimi kuului Mr. Max Factorille - ammattimaiselle meikkitaiteilijalle, suunnittelijalle ja peruukkien keksijälle. Max Factorin ovat allekirjoittaneet aikakauden tunnetuimmat ja arvostetuimmat tuotemerkit ja meikkityylit, kuten Ava Gardner, Jean Harlow ja Marlene Dietrich. Huolimatta suosiosta eliitin ja tähtien keskuudessa, Max Factor uskoi, että kauneuden pitäisi olla kaikkien naisten saatavilla ympäri maailmaa.

Max Factor syntyi Venäjällä ja muutti Amerikkaan vuonna 1914. Max Factorin ilmoitus levisi nopeasti ympäri maailmaa, ja brändi teki pian yhteistyötä Hollywoodin merkittävimpien elokuvatähtien kanssa, jotka ylistivät kosmetiikkaa väreistään ja realistisuudestaan elokuvateatterissa. Vuonna 1916 Max Factor aloitti luomivärien ja kulmakynien myynnin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tällaista kosmetiikkaa oli saatavilla elokuvateollisuuden ulkopuolella. Vuonna 1918 Max Factor esitteli Color Harmony -kosmetiikan. Tämä tuotemerkki paransi naisten luonnollista ulkonäköä pitämällä näyttelijän kasvot mattapintaisena kuvauksen aikana. Tätä ainutlaatuista sarjaa luodessaan Max Factor otti huomioon kaiken kasvoilla ja niiden ympärillä tapahtuvat - kasvot, hiukset, silmät, jopa rakenteelliset piirteet ja piilotetut virheet. Neljä vuotta myöhemmin brändi lanseerasi täyden valikoiman kosmeettisia tuotteita nimellä "meikkituotteet". Elokuvateollisuudelle ja Hollywoodin asiakkaille kehitetyt Max Factorin meikkituotteet ja -tekniikat ovat voittaneet Oscarin, mutta Max Factorin filosofia on tuoda ylellisyys ja laadukkaat meikkituotteet jokaisen naisen ulottuville.

Max Factorin vaikutus nykyiseen kauneusmaailmaan alkoi elokuvateollisuudesta, mutta se ei jäänyt vain sinne. Itse asiassa sen alkuperäinen kultainen kaava on edelleen elossa ja sitä käytetään Max Factorin tuotekehityksessä. Mies, joka loi termin "meikki", ei koskaan tiedä luomuksensa panoksesta kosmetiikan kehitykseen ja sitä tosiasiaa, että sen avulla nykypäivän naiset voivat korostaa luonnollista kauneuttaan.

Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 105 Ganache, 30 ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 105 Ganache, 30 ml

Tuotekoodi: 8582277
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,04 x 0,02 x 0,1 m, 0,5 kg
Tilavuus: 30 ml
Tarkoitettu: Naisille
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Meikkivoiteet
Näytä: Max Factor, meikkivoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Max Factor
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Max Factor tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Meikkivoide Max Factor Miracle Pure Foundation SPF30, 105 Ganache, 30 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu