Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Peitevoide Rimmel London Multi-Tasker Concealer, 055 Classic Beige, 10 ml

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Peitevoiteet
Tuotekoodi: 8582262
837
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

13. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Postin noutopiste

15. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

15. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

15. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Peitevoide Rimmel London Multi-Tasker Concealer, 055 Classic Beige, 10 ml

Käyttö:Käytä tarkoitetulla tavalla.

Rimmel London Multi-Tasker Concealer on modernille naiselle räätälöity monipuolinen kauneuden liittolainen. Klassinen beige sävy sopii täydellisesti virheettömän ihon saavuttamiseen. Se on suunniteltu hoitamaan kaikki virheet helposti, ja se on ihanteellinen niille, jotka haluavat virheettömän meikkilookin ilman tarvetta useisiin tuotteisiin. Tämä peitevoide soveltuu erityisesti niille, jotka arvostavat nopeaa ja tehokasta meikkausta.  • Mestarillinen peittävyys: Rimmel Multi-Purpose Concealer peittää täydellisesti virheet, tummat silmänaluset ja ihon epätasaisen sävyn luoden virheettömän ilmeen vain yhdellä tuotteella.

  • Suunniteltu naisille: Peitevoide on räätälöity naisten tarpeisiin, joten se sopii heidän ihonhoitoonsa ja meikkaukseensa.

  • Kompakti koko: 10 ml:n peitevoide on kätevän kokoinen kannettavaksi mukana, ja sitä voi käyttää meikin korjailuun matkalla.

  • Tunnetun tuotemerkin laatu: tämä peitevoide on arvostetun Rimmel-merkin tuote, joka lupaa luotettavuutta ja ammattitaitoa, josta merkki on tunnettu.

Mikä saa nuoren miehen jättämään kotimaansa ja muuttamaan nuoren perheensä kanssa tuntemattomaan Lontooseen? Mikä saa hänet luomaan ensimmäisen myrkyttömän ripsivärin ja sen jälkeen myymään sen hintaan, johon kaikilla on varaa? Vain nollasta aloittamalla voi liikuttaa rajoja ja löytää yhteyden itseensä. Juuri tämä jatkuva tahto rikkoja rajoja ja laajentaa horisonttia on siivittänyt brändiä eteenpäin jo sata vuotta. Rimmelin vankan maineen takana on pitkäaikainen kokemus ja menestys: korkealuokkaiset tuotteet ja parhaat ratkaisut auttavat löytämään uusia puolia omaan tyyliisi.

Kun Eugene Rimmel perusti Rimmelin isänsä kanssa vuonna 1834, kauneusmaailma oli erilainen kuin nykyään. Hajuvettä kutsuttiin etikaksi, ripsivärit sisälsivät elohopeaa ja markkinointi tarkoitti osallistumista messuille. Rimmelin perustajan kuollessa vuonna 1890 Rimmel tunnettiin ripsiväristä ympäri maailmaa. Rimmel ei ainoastaan tuonut markkinoille lukuisia uudenlaisia kosmetiikkatuotteita vaan myös teki kauneudenhoidosta taidetta.

Kauneus on aina ollut intohimomme ja haluamme sen näkyvän myös tuotteissamme. Tarkoituksenamme ei ole muuttaa ulkonäköäsi tai ilmettä. Haluamme tuotteillamme auttaa sinua luomaan oman lookisi. Jokainen sävy, koostumus ja tuote auttavat sinua tuomaan esille sinun tyylisi. Itseilmaisu. Se tekee sinusta sinun. Siksi rakastamme meikkejä. Ne auttavat meitä olemaan keitä haluamme olla.

Me Rimelillä emme testaa tuotteitamme eläimillä ja olemme sitoutuneita yhteiseen tavoitteeseen lopettaa eläinkokeet kauneusteollisuudessa. Rimmelin tuotteet eivät ole myynnissä maissa joissa eläinkokeet ovat vaadittuja.

Peitevoide Rimmel London Multi-Tasker Concealer, 055 Classic Beige, 10 ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Peitevoiteet

Nykyään kuka tahansa voi loihtia itselleen täydellisen meikin kotona. Se ei vaadi erityisosaamista, monimutkaisia ​​konsultaatioita tai erityisen kalliita työkaluja. Kauniin meikin perusta on kuitenkin laadukas peitevoide. Harvoin kukaan voi ylpeillä täydellisestä ihonväristä, ja vaikka niin olisikin, emme voi aina suojautua odottamattomilta finneiltä, ​​mustapäiltä tai tummilta silmänalusilta. Erityisesti tähän tarkoitukseen suunnitellut ammattimaiset meikkituotteet auttavat piilottamaan kaikki ihon epätasaisuudet. Valikoimamme sisältää laajan valikoiman erilaisia peittäviä meikkituotteita kuten peitevoiteet, peitepuikot, peitevärit ja paljon muuta. Rimmel, Max Factor, Boujoirs, Maybelline New York, MAC, Clinique, Artdeco ja muut tunnetut meikkimerkit auttavat sinua luomaan täydellisen lookin. Erilaiset peittävät meikkituotteet auttavat sinua pääsemään eroon kaikista ihon epätäydellisyyksistä, jotta voisit olla säteilevä, itsevarma ja vetovoimainen. Älä siis odota enää, vaan lähde mukavalle seikkailulle!

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Peitevoide Rimmel London Multi-Tasker Concealer, 055 Classic Beige, 10 ml

Tuotekoodi: 8582262
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,13 x 0,09 x 0,09 m, 0,14 kg
Tilavuus: 10 ml
Tarkoitettu: Naisille
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Peitevoiteet
Näytä: Rimmel, peitevoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Rimmel
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Rimmel tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Peitevoide Rimmel London Multi-Tasker Concealer, 055 Classic Beige, 10 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu