Joulun huippudiilit jopa -40%*! Lahjaideoita koko perheelle!

Hanse Home Nouristan Naveh -matto, 160 x 230 cm

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 230 cm
Leveys: 160 cm
Materiaali: Puuvilla, Viskoosi
Tuotekoodi: 5288396
12524
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

21. joulukuuta

000

Postin noutopiste

27. joulukuuta

999

Kotiinkuljetus

27. joulukuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Hanse Home Nouristan Naveh -matto, 160 x 230 cm

-Itämainen samettimatto, herkkä, pehmeä ja hieman kiiltävä, mukautuu mihin tahansa sisustukseen ja siitä tulee erityinen yksityiskohta.

Laadukas materiaali ja maton pehmeys houkuttelevat kävelemään paljain jaloin.

  • Koko: 160 x 230 cm;
  • Materiaali: 60 % viskoosia, 40 % puuvillaa.
  • Väri: harmaa
  • Maton paino: 3090 g.
  • Tiheys: 0,84 kg/m2
  • Nukan pituus: 0,5 cm

Jos mattosi on likainen, puhdista se välittömästi puhtaalla liinalla. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä ammattimaiseen matonpuhdistajaan.

Kukaan ei voi kiistää klassisten mattojen kauneutta ja niiden kykyä antaa huoneelle luonnetta. Kaunis kudottu matto on loistava sijoitus, jonka kanssa todennäköisesti asut pitkään, joten on tärkeää valita matto, joka ilahduttaa sinua joka päivä ja on paitsi kaunis myös käytännöllinen. Jos pidät ajattoman klassisesta tyylistä, on tärkeää valita oikeanlainen matto, joka antaa viimeisen silauksen kotisi sisustukseen. Klassisen maton valinta on tärkeä sisustuspäätös, joka voi toisinaan voi osoittautua melko haastavaksi. Löytääksesi juuri sen oikean ja parhaan vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon paljon tekijöitä, kuten esimerkiksi huoneen ilme, värit yms., mutta tärkein on kuunella sydäntäsi, sillä vaihtoehtoja on loputtomasti. Voit helposti mukauttaa klassisen maton lähes mihin tahansa sisustukseen. Vaikka huoneessa olisi jo matto, voit sijoittaa sinne monta mattoa vierekkäin. Kauniilla klassisella matolla voi vaimentaa myös melun ja poistaa tilasta kaiun. Matot lisäävät huoneeseen myös syvyyttä, jopa sellaisiin huoneisiin, joissa on jo matot.

Viskoosin historia juontaa juurensa vuoteen 1924, ja se tunnettiin alun perin keinosilkkinä. Nimi "viskoosi" tulee kuidun valmistustavasta - viskoosi on yleinen termi selluloosasta valmistetulle regeneroidulle kuidulle. Viskoosia ei valmisteta luonnon muiden luonnonmateriaalien tapaan (kuten puuvilla, villa tai silkki), mutta se ei ole myöskään synteettistä kuitua kuten nailonia tai polyesteriä, vaan jotakin siitä väliltä. Kemiallisesti viskoosi muistuttaa puuvillaa, ja on erilaisia ​​ominaisuuksia riippuen kulloisestakin valmistustavasta. Viskoosilla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia: se on monipuolinen, sopii hyvin yhdistettäväksi muiden materiaalikuitujen kanssa, se on hengittävä ja silti tiivis, säilyttää hyvin värinsä, on kevyt mutta vahva ja kestävä. Lisäksi viskoosi on pehmeä, mukava ja suhteellisesti edullinen, ja muihin materiaaleihin verrattuna helppo puhdistaa. Ominaisuuksiensa vuoksi viskoosia arvostetaan ja sitä käsitellään monin tavoin. Monipuolista viskoosia käytetään useilla teollisuudenaloilla, muoti- ja lääketieteellisistä tuotteista kodin arjen yksityiskohtiin kuten mattoihin.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Hanse Home Nouristan Naveh -matto, 160 x 230 cm

Tuotekoodi: 5288396
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,62 x 0,14 x 0,14 m, 3,09 kg
Tyyppi: Klassiset matot
Näytä: Hanse Home, klassiset matot isot matot
Tuotemerkki: Hanse Home
Väri: Harmaa
Tiheys: 840 g / m²
Myyjä: Hobbyhall.fi
Pituus: 230 cm
Leveys: 160 cm
Materiaali: Puuvilla, Viskoosi
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hanse Home tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Hanse Home Nouristan Naveh -matto, 160 x 230 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu