Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Matto Pierre Cardin Elysee 240x330 cm

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 330 cm
Leveys: 240 cm
Materiaali: Akryyli
Tuotekoodi: 8230197
82900
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2600 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

13. toukokuuta

000

Kotiinkuljetus

15. toukokuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Matto Pierre Cardin Elysee 240x330 cm

Tämä matto tuo tyyliä ja viihtyisyyttä kotiisi. Matto sijoitetaan useimmiten keskelle lattiaa luomaan kodin hengen ja tunnelman. Mattoa voi käyttää sisätiloissa ja se soveltuu myös lattialämmitettyihin huoneisiin.

  • Mattoa voi käyttää sisätiloissa ja se soveltuu myös lattialämmitettyihin huoneisiin.
  • Kuidun korkeus: 8 mm
  • Paino - 2200 g / m2.
  • koostumus 65% akryyli + 35% lyocell
  • Verhon tiheys: 1 200 000 p/m²
  • Valmistusmaa: Turkki

* Huom! Tuotteen kuvan väri ja sen todellinen väri voivat erota hieman näytön laadun, väriasetusten ja valmistuserän takia.

Pierre Cardin

Pierre Cardinin muotitalo perustettiin 1950-luvulla. Muotitalon perusti ranskalainen suunnittelija Pierre Cardin, joka tunnetaan naisten vaatteiden suunnittelijana ja joka on ikuisesti muuttanut myös miesten huippumuotia ja käsitystä siitä. Pierre Cardinin miesten vaatteita, erityisesti paitoja ja housuja, rakastavat nykyään monet miehet ympäri maailmaa, koska ne sopivat yhtä hyvin sekä liiketapaamiseen että vapaa-aikaan.
Pierre Cardin on maailman ensimmäinen suunnittelija, joka on saavuttanut maailmanlaajuisen tunnustuksen ja perustanut myymälöitä kaikille mantereille. Pierre Cardin -brändin vaatteet ja asusteet ovat tunnistettavissa mielenkiintoisten geometristen muotojen ja innovatiivisten materiaalien käytöstä. Yrityksen laajentuminen mahdollisti kaikkien Pierre Cardinin vaatteiden saamisen kaikkien saataville erittäin edullisin hinnoin. Brändi valmistaa myös erilaisia naisten ja miesten asusteita, alusvaatteita ja sisustustuotteita.

 

Matto Pierre Cardin Elysee 240x330 cm Pierre Cardin

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Kukaan ei voi kiistää klassisten mattojen kauneutta ja niiden kykyä antaa huoneelle luonnetta. Kaunis kudottu matto on loistava sijoitus, jonka kanssa todennäköisesti asut pitkään, joten on tärkeää valita matto, joka ilahduttaa sinua joka päivä ja on paitsi kaunis myös käytännöllinen. Jos pidät ajattoman klassisesta tyylistä, on tärkeää valita oikeanlainen matto, joka antaa viimeisen silauksen kotisi sisustukseen. Klassisen maton valinta on tärkeä sisustuspäätös, joka voi toisinaan voi osoittautua melko haastavaksi. Löytääksesi juuri sen oikean ja parhaan vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon paljon tekijöitä, kuten esimerkiksi huoneen ilme, värit yms., mutta tärkein on kuunella sydäntäsi, sillä vaihtoehtoja on loputtomasti. Voit helposti mukauttaa klassisen maton lähes mihin tahansa sisustukseen. Vaikka huoneessa olisi jo matto, voit sijoittaa sinne monta mattoa vierekkäin. Kauniilla klassisella matolla voi vaimentaa myös melun ja poistaa tilasta kaiun. Matot lisäävät huoneeseen myös syvyyttä, jopa sellaisiin huoneisiin, joissa on jo matot.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Matto Pierre Cardin Elysee 240x330 cm

Tuotekoodi: 8230197
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2,4 x 0,35 x 0,35 m, 17,8 kg
Tyyppi: Klassiset matot
Näytä: Pierre Cardin, klassiset matot
Tuotemerkki: Pierre Cardin
Väri: Vihreä
Mallisto: Pierre Cardin
Alkuperämaa: Turkki
Myyjä: Hobbyhall.fi
Pituus: 330 cm
Leveys: 240 cm
Materiaali: Akryyli
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Pierre Cardin tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Matto Pierre Cardin Elysee 240x330 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu