Baking Science: Foolproof Formulas to Create the Best Cakes, Pies, Cookies, Breads and More!

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Dikla Levy Frances
Sivujen määrä: 192
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 14682608

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita


Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Baking Science: Foolproof Formulas to Create the Best Cakes, Pies, Cookies, Breads and More!

The Scientifically Guaranteed Guide to Better Baked GoodsFor every flawless cake you bake, are there three that come out of the oven dry, deflated or dense? Do your cookies crumble and cheesecakes crack? You’re not alone! A lot of bakers struggle with selecting the right ingredients or choosing the right method and temperature to yield flawless end results. With this book, One Sarcastic Baker creator Dikla Levy Frances is here to help you recognize your baking mistakes and learn how to get the best results—the scientific way. She teaches you the chemistry behind successfully baking everything from cakes to cookies to breads with approachable explanations and simple formulas so easy that anyone can create these sweet experiments.Learn the molecular breakdown of basic ingredients like flour, butter and sugar, and how they react with each other to make the baked goods you love, like Triple Coconut Cake and Monday Night Football Cookies. Explore how mixing methods like beating vs. whisking vs. stirring affect your final product, and which method is best for the particular treat you’re trying to make, like Almond- Chocolate Pound Cake or Reese’s® Peanut Butter Quick Bread. Discover how different temperatures transform ingredients into the baked goods of your dreams, and how to use more or less heat to create everything from creamy, never-cracked Funfetti® Cheesecake to the perfect pie crust. Each section is also accompanied by scrumptious recipes to help you practice your newfound knowledge.Improve your technique tenfold with simple, science-based tips that’ll have your baked goodies looking like masterpieces every time. Whether you’re a kitchen amateur or baking pro, you’re guaranteed to perfect your craft with Dikla’s approachable methodology and mouth-watering recipes.
Dikla Frances outlines the essential components of baking— texture, ratio, temperature, stabilizing ingredients and moistening ingredients—and shows readers how to combine them to create the perfect versions of any baked good they want, including cakes, pies, breads, breakfast bakes, cookies, etc.

Yleiset tuotetiedot: Baking Science: Foolproof Formulas to Create the Best Cakes, Pies, Cookies, Breads and More!

Tuotekoodi: 14682608
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,01 x 0,2 x 0,23 m, 0,53 kg
Kustantamo: Page Street Publishing Co.
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Ei
Tekijä: Dikla Levy Frances
Sivujen määrä: 192
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Baking Science: Foolproof Formulas to Create the Best Cakes, Pies, Cookies, Breads and More!
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Baking Science: Foolproof Formulas to Create the Best Cakes, Pies, Cookies, Breads and More! kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Hobbyhall.fi