Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Kathryn Lukas, Shane Peterson
Sivujen määrä: 288
Julkaisuvuosi: 2019
Tuotekoodi: 14443418
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4355
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha

An authoritative and easy-to-use guide to fermentation with 100+ recipes for fermented foods and drinks.Fermented and preserved foods are beloved for their bold and layered flavors as well as their benefits for gut health, boosting immunity, and curbing sugar cravings, but until now, there hasn't been a book that is both authoritative and easy to use. The Farmhouse Culture Guide to Fermenting provides you with the history, health information, and safest methods for preserving, along with 115 recipes for krauts, pickles, kimchi, fermented vegetables, hot sauces, preserved fruits and jams, yogurt, kombucha, and even hard ciders and mead. With trusted authors Kathryn Lukas and Shane Peterson, owners of mega-brand Farmhouse Culture, and their thoroughly tested recipes, this is the fermentation book that every home fermenter needs--whether you are about to make your first batch of pickles or have been preserving foods for decades.

Yleiset tuotetiedot: Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha

Tuotekoodi: 14443418
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,19 x 0,24 m, 0,57 kg
Kustantamo: Ten Speed Press
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Kathryn Lukas, Shane Peterson
Sivujen määrä: 288
Julkaisuvuosi: 2019

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Farmhouse Culture Guide to Fermenting: Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos