Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Nik Sharma
Sivujen määrä: 352
Julkaisuvuosi: 2020
Tuotekoodi: 14337353
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4190
Muiden myyjien tarjoukset (2):
6199
-
6788
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
KATARATA
6199
Pro Baltic
6788 8839
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes

Finalist for the 2022 James Beard Cookbook Award and a Finalist for the 2021 IACP Cookbook Award  Named one of the Best Fall Cookbooks 2020 by The New York Times, Eater, Epicurious, Food & Wine, Forbes, Saveur, Serious Eats, The Smithsonian, The San Francisco Chronicle, The Los Angeles Times, The Boston Globe, The Chicago Tribune, CNN Travel, The Kitchn, Chowhound, NPR, The Art of Eating Longlist 2021 and many more; plus international media attention including The Financial times, The Globe and Mail, The Telegraph, The Guardian, The Independent, The Times (U.K.), Delicious Magazine (U.K.), The Times (Ireland), and Vogue India and winner of The Guild of U.K. Food Writers (General Cookbook).   The Flavor Equation deserves space on the shelf right next to Salt, Fat, Acid, Heat as a titan of the how-and-why brigade. The New Yorker Named one of the Best Fall Cookbooks 2020 by Eater, Epicurious, and Chowhound. "Deep and illuminating, fresh and highly informative a most brilliant achievement. Yotam Ottolenghi "(A] beautiful and intelligent book." J. Kenji López-Alt, author The Food Lab and Chief Consultant for Serious Eats.com Aroma, texture, sound, emotionthese are just a few of the elements that play into our perceptions of flavor. The Flavor Equation demonstrates how to convert approachable spices, herbs, and commonplace pantry items into tasty, simple dishes. In this groundbreaking book, Nik Sharma, scientist, food blogger, and author of the buzz-generating cookbook Season, guides home cooks on an exploration of flavor in more than 100 recipes. Provides inspiration and knowledge to both home cooks and seasoned chefs An in-depth exploration into the science of taste Features Nik Sharma's evocative, trademark photography style The Flavor Equation is an accessible guide to elevating elemental ingredients to make delicious dishes that hit all the right notes, every time. Recipes include Brightness: Lemon-Lime Mintade, Saltiness: Roasted Tomato and Tamarind Soup, Sweetness: Honey Turmeric Chicken Kebabs with Pineapple, Savoriness: Blistered Shishito Peppers with Bonito Flakes, and Richness: Coconut Milk Cake. A global, scientific approach to cooking from bestselling cookbook author Nik Sharma Dives deep into the most basic of our pantry itemssalts, oils, sugars, vinegars, citrus, peppers, and more Perfect gift for home cooks who want to learn more beyond recipes, those interested in the science of food and flavor, and readers of Lucky Peach, Serious Eats, Indian-Ish, and Koreatown Add it to the shelf with cookbooks like The Food Lab: Better Home Cooking Through Science by J. Kenji López-Alt; Ottolenghi Flavor: A Cookbook by Yotam Ottolenghi, and Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking by Samin Nosrat.

Yleiset tuotetiedot: Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes

Tuotekoodi: 14337353
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,4 x 0,3 m, 1 kg
Kustantamo: Chronicle Books
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, KATARATA, Pro Baltic
Tekijä: Nik Sharma
Sivujen määrä: 352
Julkaisuvuosi: 2020

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

16. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Pro Baltic 4
(178 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
6788 8839

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos