Food of the Italian South: Recipes for Classic, Disappearing, and Lost Dishes

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Katie Parla
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2019
Tuotekoodi: 14478608
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
3830
Muiden myyjien tarjoukset (1):
5320
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
5320 6943
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Food of the Italian South: Recipes for Classic, Disappearing, and Lost Dishes

85 authentic recipes and 100 stunning photographs that capture the cultural and cooking traditions of the Italian South, from the mountains to the coast.In most cultures, exploring food means exploring history—and the Italian south has plenty of both to offer. The pasta-heavy, tomato-forward “Italian food” the world knows and loves does not actually represent the entire country; rather, these beloved and widespread culinary traditions hail from the regional cuisines of the south. Acclaimed author and food journalist Katie Parla takes you on a tour through these vibrant destinations so you can sink your teeth into the secrets of their rustic, romantic dishes. Parla shares rich recipes, both original and reimagined, along with historical and cultural insights that encapsulate the miles of rugged beaches, sheep-dotted mountains, meditatively quiet towns, and, most important, culinary traditions unique to this precious piece of Italy. With just a bite of the Involtini alla Piazzetta from farm-rich Campania, a taste of Giurgiulena from the sugar-happy kitchens of Calabria, a forkful of ’U Pan’ Cuott’ from mountainous Basilicata, a morsel of Focaccia from coastal Puglia, or a mouthful of Pizz e Foje from quaint Molise, you’ll discover what makes the food of the Italian south unique.

Yleiset tuotetiedot: Food of the Italian South: Recipes for Classic, Disappearing, and Lost Dishes

Tuotekoodi: 14478608
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,18 x 0,25 m, 0,57 kg
Kustantamo: Random House USA Inc
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Myyjä: Bookstore Krisostomos, Pro Baltic
Tekijä: Katie Parla
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2019

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Food of the Italian South: Recipes for Classic, Disappearing, and Lost Dishes
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Food of the Italian South: Recipes for Classic, Disappearing, and Lost Dishes kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4
(178 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
5320 6943

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos