How to Grill Vegetables: The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Steven Raichlen
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotekoodi: 14845433
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
3300
Muiden myyjien tarjoukset (1):
4681
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
4681 6124
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: How to Grill Vegetables: The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire

"America's grilling guru offers a primer for how to grill vegetables - with lots of creative flavors and techniques - whether you're eating main dishes that highlight vegetables, or you're rounding out the barbecue menu with grilled garden-fresh sides. Not a vegetarian book, but vegetable-forward (and with vegetarian and vegan adaptations)"--
A New York Times best-selling cookbook author and grilling guru describes the basics of how to grill vegetables, whether they be the main dish or sides in recipes including Wood-Grilled Bruschetta and Spicy Smoked Chickpeas. Original. 75, 000 first printing. Illustrations.
The genius of Raichlen meets the magic of vegetables. Celebrating all the ways to grill green, this mouthwatering, ground breaking cookbook from America&;s master griller&; (Esquire) shows how to bring live fire or wood smoke to every imaginable vegetable. How to fire-blister tomatoes, cedar-plank eggplant, hay-smoke lettuce, spit-roast brussels sprouts on the stalk, grill corn five ways&;even cook whole onions caveman-style in the embers. And how to put it all together through 115 inspired recipes. Plus chapters on grilling breads, pizza, eggs, cheese, desserts and more. PS: While vegetables shine in every dish, this is not a strictly vegetarian cookbook&;yes, there will be bacon. &;Raichlen&;s done it again! I am so happy that he has turned his focus to the amazingly versatile yet underrated world of vegetables, creating some of the most exciting ways to use live fire. If you love to grill and want to learn something new, then this is the perfect book for you. Steven is truly the master of the grill!&; &;Jose Andres, Chef and Humanitarian &;Destined to join Steven Raichlen&;s other books as a masterpiece. Just thumb through it, and you&;ll understand that this is one of those rare must-have cookbooks&;and one that planet Earth will welcome.&; &;Nancy Silverton, Chef and Owner of Mozza restaurants
The genius of Raichlen meets the magic of vegetables. Celebrating all the ways to grill green, this mouthwatering, ground breaking cookbook from America's master griller' (Esquire) shows how to bring live fire or wood smoke to every imaginable vegetable. How to fire-blister tomatoes, cedar-plank eggplant, hay-smoke lettuce, spit-roast brussels sprouts on the stalk, grill corn five ways'even cook whole onions caveman-style in the embers. And how to put it all together through 115 inspired recipes. Plus chapters on grilling breads, pizza, eggs, cheese, desserts and more. PS: While vegetables shine in every dish, this is not a strictly vegetarian cookbook'yes, there will be bacon. 'Raichlen's done it again! I am so happy that he has turned his focus to the amazingly versatile yet underrated world of vegetables, creating some of the most exciting ways to use live fire. If you love to grill and want to learn something new, then this is the perfect book for you. Steven is truly the master of the grill!' 'Jose Andres, Chef and Humanitarian 'Destined to join Steven Raichlen's other books as a masterpiece. Just thumb through it, and you'll understand that this is one of those rare must-have cookbooks'and one that planet Earth will welcome.' 'Nancy Silverton, Chef and Owner of Mozza restaurants
America's grilling guru offers a primer for how to grill vegetables - with lots of creative flavors and techniques - whether you're eating main dishes that highlight vegetables, or you're rounding out the barbecue menu with grilled garden-fresh sides. Not a vegetarian book, but vegetable-forward (and with vegetarian and vegan adaptations).

Yleiset tuotetiedot: How to Grill Vegetables: The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire

Tuotekoodi: 14845433
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,23 x 0,2 m, 0,3 kg
Kustantamo: Workman Publishing
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Pehmeä
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, Pro Baltic
Tekijä: Steven Raichlen
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2021

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

How to Grill Vegetables: The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä How to Grill Vegetables: The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4
(178 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
4681 6124

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos