1

Making Mead: A Complete Guide to the Making of Sweet and Dry Mead, Melomel, Metheglin, Hippocras, Pyment and Cyser

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Bryan Acton, Peter Duncan
Sivujen määrä: 64
Julkaisuvuosi: 2012
Tuotekoodi: 14410183
1894
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

14. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

18. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

18. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Making Mead: A Complete Guide to the Making of Sweet and Dry Mead, Melomel, Metheglin, Hippocras, Pyment and Cyser

Mead is an alcoholic drink made by fermenting honey and water with yeast. A glass of lightly chilled mead on a summer's evening is a splendid delight. And yet, of all the crafts of mankind, mead-making is certainly one of the oldest. It is likely that mead was made even before the wheel was invented as stone-age cave paintings depict the collection of honey from bee colonies. The drink made from honey became a staple of Celtic, Anglo-Saxon, Medieval and Renaissance Britain. This practical book will inspire you to take up this admirable craft. It includes chapters on honey selection, mead-making techniques, and forty-two recipes for mead, melomel (using honey mixed with fruit juice), pyment (honey mixed with grapes), hippocras (honey mixed with grapes and herbs), metheglin (spiced medicinal mead), cyser (honey mixed with apples) and other honey drinks.

Yleiset tuotetiedot: Making Mead: A Complete Guide to the Making of Sweet and Dry Mead, Melomel, Metheglin, Hippocras, Pyment and Cyser

Tuotekoodi: 14410183
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,15 x 0,21 m, 0,3 kg
Kustantamo: Special Interest Model Books
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Pehmeä
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Juomat
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Bryan Acton, Peter Duncan
Sivujen määrä: 64
Julkaisuvuosi: 2012

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Making Mead: A Complete Guide to the Making of Sweet and Dry Mead, Melomel, Metheglin, Hippocras, Pyment and Cyser
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Making Mead: A Complete Guide to the Making of Sweet and Dry Mead, Melomel, Metheglin, Hippocras, Pyment and Cyser kanssa

Sponsoroitu

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos