Mushroom Gastronomy

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Krista Towns
Sivujen määrä: 240
Julkaisuvuosi: 2024
Tuotekoodi: 14303043
4355
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

17. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mushroom Gastronomy

Whether you forage for elusive mushrooms in the woods, at your local grocery, or farmers market, or are new to cooking with them, Mushroom Gastronomy is a long-awaited new cookbook that will prepare you for an exciting culinary journey into the world of edible mushrooms. The book explores 25 of the most popular edible and delicious mushrooms. Stunning photographs introduce each variety, including their unique nutritional values, ideal cooking methods, culinary tips, and flavor pairings, making this book a go-to resource for anyone interested in cooking with mushrooms.
“There is a recipe for everyone in this lovely book (I’m going for Maitake Philly Cheesesteak). Mushroom Gastronomy is a welcome addition to the library of anyone who loves mushrooms!”—Eugenia Bone, featured in the documentary Fantastic Fungi and author of the James Beard Award–nominated cookbook Well PreservedWhether you forage for elusive mushrooms in the woods, at your local grocery, or farmers market, or are new to cooking with them, Mushroom Gastronomy is a long-awaited new cookbook that will prepare you for an exciting culinary journey into the world of edible mushrooms.The book explores 25 of the most popular edible and delicious mushrooms. Stunning photographs introduce each variety, including their unique nutritional values, ideal cooking methods, culinary tips, and flavor pairings, making this book a go-to resource for anyone interested in cooking with mushrooms.Written by a mushroom expert and culinary writer, Mushroom Gastronomy contains over 100 easy-to-execute, innovative, and classic recipes to please vegetarians and carnivores alike, for appetizers, soups and broths, main dishes, desserts, and even cocktails—all celebrating the delicious and mysterious mushroom.Indulge with comfort food recipes like Black Trumpet Mushroom and White Bean Bisque, or Shiitake with Baked Corn and Cheddar Grits. Celebrate Italian style with Lion’s Mane Bolognese, and top off your evening with a Candy Cap Cream Martini. Morel Mini Quiche, Chicken of the Woods Saltimbocca, and Matsutake Tempura with Yuzu-Lemongrass Aioli are just a few samplings of the many delicious recipes you’ll enjoy preparing.You’ll also appreciate the valuable tips for selecting, storing, and preserving mushrooms to help keep your favorite mushrooms at their very best!

Yleiset tuotetiedot: Mushroom Gastronomy

Tuotekoodi: 14303043
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,03 kg
Kustantamo: Gibbs M. Smith Inc
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Krista Towns
Sivujen määrä: 240
Julkaisuvuosi: 2024

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Mushroom Gastronomy
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Mushroom Gastronomy kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos