New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Chris Taylor, Paul Arguin
Sivujen määrä: 272
Julkaisuvuosi: 2019
Tuotekoodi: 14464538
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4055
Muiden myyjien tarjoukset (1):
5288
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
5288 6939
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert

Circuit pie experts, and winners of more than 500 awards for baking, use traditional techniques, innovative flavors and their love of kitchen gadgets to reinvent the traditional pastime of pie-making, in a cookbook filled with step-by-step instructions and aimed at bakers of any level.
Create 75 beautiful and unique pies using traditional techniques and modern tools from a couple who has baked their way to the top. Get ready for a new, fresh take on baking the ultimate feel-good dessert: pie! In The New Pie, Chris Taylor and Paul Arguin--winners of more than 500 awards for baking (including the 2017 Best of Show Award at the National Pie Championships)--re-examine the wholesome world of pie. Through traditional time-honored techniques, modern cooking methods (like sous vide), innovative flavors (birthday cake; Tahitian pineapple; and mocha "mystery"), and a love for kitchen gadgets (like immersion circulators and silicone texture mats), these legendary competition circuit pie experts reinvent the traditional pastime of pie-making. With step-by-step instructions and playful photography, you'll learn to make groundbreaking creations, including a magnificent Blueberry-Maple Pie with wood-grain lattice, the King Fluffernutter Pie, and a striped chocolate Pie of the Tiger. Whether you are a pie voyeur, new baker, or baking enthusiast you will find inspiration at every turn and pies to satisfy every craving.

Yleiset tuotetiedot: New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert

Tuotekoodi: 14464538
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Random House USA Inc
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Jälkiruoka
Myyjä: Bookstore Krisostomos, Pro Baltic
Tekijä: Chris Taylor, Paul Arguin
Sivujen määrä: 272
Julkaisuvuosi: 2019

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä New Pie: Modern Techniques for the Classic American Dessert kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4
(178 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
5288 6939

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos