Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Farokh Talati
Sivujen määrä: 368
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 14697873
3621
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

17. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture

In more than 150 recipes, a journey into the world of Parsi culture through food, feasts, and family favorites-featuring original four-color photography and a foreword by Parsi scholar Homi Bhabha.“Jamva Chalo Ji,” a simple yet celebratory phrase in Parsi-Gujarati, translates literally as “Come, let's eat!”-though it doesn't take much cajoling to gather a crowd around a Parsi table. Laden with lamb stews, quails stuffed with biryani, salads of fennel and peas, and semolina pudding, each spread is rich with the sumptuous Persian and Indian flavors of cardamom and masala, coconut and mango-and in Parsi, chef Farokh Talati invites home chefs to join the feast in the first major cookbook of its kind.Featuring step-by-step photographs that teach the best way to crack a coconut at home, press homemade paneer from scratch, and preserve the most piquant pickled vegetables possible, Parsi is a guide not only to a unique cuisine but also a culture and family story preserved in its flavors. With recipes for staple chutneys and spice pastes traditionally ground by hand, soothing baked eggs and savory masala oats shared in the morning, platters of lamb-herb kebabs and cucumber-pomegranate salads shared at night, and rich raspberry wafer ice cream sandwiches and mango buttermilk pudding that pay homage to the sweet tooth of Talati's youth, Parsi is rich with the flavor of a culinary tradition well worth relishing.Combining Talati's decades of experience as a professional chef in London's restaurant scene with recipes passed down from the home kitchens and dining tables of his ancestors, Parsi celebrates both festive dishes and everyday meals with a ringing “Jamva Chalo Ji.” Come, let's eat.
In more than 150 recipes, a journey into the world of Parsi culture through food, feasts, and family favorites—featuring original four-color photography and a foreword by Parsi scholar Homi Bhabha.

Yleiset tuotetiedot: Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture

Tuotekoodi: 14697873
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,18 x 0,27 m, 0,45 kg
Kustantamo: Bloomsbury Publishing PLC
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Kovaa
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Farokh Talati
Sivujen määrä: 368
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Parsi: From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos