Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Matt Siegel
Sivujen määrä: 288
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotekoodi: 14666598
3816
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

17. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat

Exploring cultural, scientific, sexual and culinary substructures, this essential read for all foodies, at turns both funny and fascinating, looks at the little-known history surrounding foods we know and love. 75,000 first printing.
An irreverent, surprising, and entirely entertaining look at the little-known history surrounding the foods we know and loveIs Italian olive oil really Italian, or are we dipping our bread in lamp oil? Why are we masochistically drawn to foods that can hurt us, like hot peppers? Far from being a classic American dish, is apple pie actually . . . English? &;As a species, we&;re hardwired to obsess over food,&; Matt Siegel explains as he sets out &;to uncover the hidden side of everything we put in our mouths.&; Siegel also probes subjects ranging from the myths&;and realities&;of food as aphrodisiac, to how one of the rarest and most exotic spices in all the world (vanilla) became a synonym for uninspired sexual proclivities, to the role of food in fairy- and morality tales. He even makes a well-argued case for how ice cream helped defeat the Nazis. The Secret History of Food is a rich and satisfying exploration of the historical, cultural, scientific, sexual, and, yes, culinary subcultures of this most essential realm. Siegel is an armchair Anthony Bourdain, armed not with a chef&;s knife but with knowledge derived from medieval food-related manuscripts, ancient Chinese scrolls, and obscure culinary journals. Funny and fascinating, The Secret History of Food is essential reading for all foodies.

Yleiset tuotetiedot: Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat

Tuotekoodi: 14666598
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Ecco Press
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Kovaa
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Matt Siegel
Sivujen määrä: 288
Julkaisuvuosi: 2021

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos