Spirit of The Herbfarm Restaurant: A Cookbook and Memoir: With More Than 100 Recipes, Tips, and Techniques from America's First Farm-to-Table Restaurant

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Ron Zimmerman, Sinclair Philip, Carrie Van Dyck
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2024
Tuotekoodi: 14303068
4730
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

17. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Spirit of The Herbfarm Restaurant: A Cookbook and Memoir: With More Than 100 Recipes, Tips, and Techniques from America's First Farm-to-Table Restaurant

This book brings together more than 100 unique recipes from and inspired by America’s first true “farm-to-table” restaurant with the story of its creation. Working together, founders Ron Zimmerman and Carrie Van Dyck turned a farm garage into a restaurant like no other. In their pre-opening manifesto, they vowed to use only local ingredients to reunite their guests with the increasingly forgotten nature that has sustained us for hundreds of years. The initial offering was a single noon seating that began with a garden tour led by Carrie. This quickly became a nine-course chef-selected menu with a price that included wine pairings. The meals told a daily story in six or nine sequential dishes of what was in the garden, wilds, farm, and sea. Unlike restaurants that would later cloak themselves in the verbal mantle of “farm-to-table,” The Herbfarm Restaurant first found the food and only then designed the menu. Everything in each dish was local, not just the protein or main vegetable. Even olive oil and lemons weren’t used in the first years until Oregon olive orchards blossomed. There were no “supplements” or extra charges. Since guests were charged in advance, they knew to the penny what the experience would cost. Part memoir, part cookbook, The Spirit of the Herbfarm Restaurant is a walk down memory lane, written, photographed, and largely designed by Ron before his death in 2023. Delight in the history of the restaurant as well as the unique seasonal dishes and recipes and beautiful photography that cover all occasions.

Yleiset tuotetiedot: Spirit of The Herbfarm Restaurant: A Cookbook and Memoir: With More Than 100 Recipes, Tips, and Techniques from America's First Farm-to-Table Restaurant

Tuotekoodi: 14303068
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,04 x 0,2 x 0,26 m, 1,59 kg
Kustantamo: Skyhorse Publishing
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Ron Zimmerman, Sinclair Philip, Carrie Van Dyck
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2024

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Spirit of The Herbfarm Restaurant: A Cookbook and Memoir: With More Than 100 Recipes, Tips, and Techniques from America's First Farm-to-Table Restaurant
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Spirit of The Herbfarm Restaurant: A Cookbook and Memoir: With More Than 100 Recipes, Tips, and Techniques from America's First Farm-to-Table Restaurant kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos