Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Katie Parla, Kristina Gill
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2016
Tuotekoodi: 14451223
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4040
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook

A love letter to the American authors' adopted city of Rome shares recipes for modern dishes influenced by regional traditions and culture, demonstrating how classic favorites, street-food innovations and forgotten recipes reveal Italy's unique culinary evolution.
A love letter from two Americans to their adopted city, showcasing modern dishes influenced by tradition, as well as the rich culture of their surroundings.Even 150 years after unification, Italy is still a divided nation where individual regions are defined by their local cuisine. Each is a mirror of its city’s culture, history, and geography. Butcucina romana is the country’s greatest standout. Tasting Rome provides a complete picture of a place that many love, but few know completely. In sharing Rome’s celebrated dishes, street food innovations, and forgotten recipes, journalist Katie Parla and photographer Kristina Gill capture its unique character and reveal its truly evolved food culture—a culmination of 2000 years of history. Their recipes acknowledge the foundations of Roman cuisine and demonstrate how it has transitioned to the variations found today. You’ll delight in the expected classics (cacio e pepe, pollo alla romana, fiore di zucca); the fascinating but largely undocumented Sephardic Jewish cuisine (hraimi con couscous, brodo di pesce, pizzarelle); the authentic and tasty offal (guanciale, simmenthal di coda, insalata di nervitti); and so much more. Studded with narrative features that capture the city’s history and gorgeous photography that highlights both the food and its hidden city, you’ll feel immediately inspired to start tasting Rome in your own kitchen.

Yleiset tuotetiedot: Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook

Tuotekoodi: 14451223
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,19 x 0,26 m, 0,94 kg
Kustantamo: Random House USA Inc
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ei ole määritelty
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Katie Parla, Kristina Gill
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2016

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Tasting Rome: Fresh Flavors and Forgotten Recipes from an Ancient City: A Cookbook kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos