Etsitkö täydellistä joululahjaa? Meiltä löydät yli 2 miljoonaa tuotetta edulliseen hintaan

Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Elaine Boddy
Sivujen määrä: 192
Julkaisuvuosi: 2020
Tuotekoodi: 14672078

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita


Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains

This health-focused guide is the perfect starting point for anyone looking to make sourdough bread from ancient and whole grains. These approachable recipes, with step-by-step pictures and helpful tricks, will be an introductory course to the large number of people looking to bake sourdough from all-natural ingredients, that still yield its quintessential taste and texture. This collection covers everything you need to know about baking sourdough with alternative grains-making a starter from scratch, helpful baking equipment, tackling common problems-so readers walk away feeling like gurus. Recipes address the specific challenges of baking with different grains, offering detailed instructions as well as troubleshooting guides, so readers can fix whatever problems they encounter along the way, making the process nearly foolproof. Perfect Elaine's easy-to-follow Master Recipe and then apply it to breads made from alternative flours for a rewarding, cleaner product. Enjoy a range of sourdoughs made from wholegrain, rye, einkorn, spelt and more, as well as inventive recipes that play off your starter, such as Spelt and Cheese Focaccia and Buttermilk Sourdough Scones. Recipes combine ancient grains and white flour, for a delicious outcome that clearly reflects Elaine's hard work in coming up with the perfect flour ratios for the best ancient grain sourdough. This book has 60 recipes and 60 beauty photos.

Yleiset tuotetiedot: Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains

Tuotekoodi: 14672078
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Page Street Publishing Co.
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Tekijä: Elaine Boddy
Sivujen määrä: 192
Julkaisuvuosi: 2020

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Whole Grain Sourdough at Home: The Simple Way to Bake Artisan Bread with Whole Wheat, Einkorn, Spelt, Rye and Other Ancient Grains kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Hobbyhall.fi