Etsitkö täydellistä joululahjaa? Meiltä löydät yli 2 miljoonaa tuotetta edulliseen hintaan

Scoff: A History of Food and Class in Britain Main

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Pen Vogler
Sivujen määrä: 480
Julkaisuvuosi: 2021
Tuotekoodi: 14339103
1839
Muiden myyjien tarjoukset (1):
3608
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Postin noutopiste

4. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

4. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

4. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Minced
3608 5129

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Scoff: A History of Food and Class in Britain Main

The brand new book by Pen Vogler, Stuffed, is available now ***THE SUNDAY TIMES BESTSELLER*** A Book of the Year in the Daily Mail, Independent, Spectator and The Times & Sunday Times Finalist for the Guild of Food Writers Food Book Award 2021 'Sharp, rich and superbly readable... Fascinating' Sunday Times 'Utterly delicious' Observer 'Superb' 'Book of the Week', The Times 'Terrific' 'Book of the Week', Guardian 'I loved it.' Monty Don 'A brilliant romp of a book.' Jay Rayner Avocado or beans on toast? Gin or claret? Nut roast or game pie? Milk in first or milk in last? And do you have tea, dinner or supper in the evening? In this fascinating social history of food in Britain, Pen Vogler examines the origins of our eating habits and reveals how they are loaded with centuries of class prejudice. Covering such topics as fish and chips, roast beef, avocados, tripe, fish knives and the surprising origins of breakfast, Scoff reveals how in Britain we have become experts at using eating habits to make judgements about social background. Bringing together evidence from cookbooks, literature, artworks and social records from 1066 to the present, Vogler traces the changing fortunes of the food we encounter today, and unpicks the aspirations and prejudices of the people who have shaped our cuisine for better or worse. 'With commendable appetite and immense attention to detail Pen Vogler skewers the enduring relationship between class and food in Britain. A brilliant romp of a book that gets to the very heart of who we think we are, one delicious dish at a time.' Jay Rayner

Yleiset tuotetiedot: Scoff: A History of Food and Class in Britain Main

Tuotekoodi: 14339103
Kategoria: Historiakirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg
Kustantamo: Atlantic Books
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Pehmeä
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Historia
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, Minced
Tekijä: Pen Vogler
Sivujen määrä: 480
Julkaisuvuosi: 2021

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Scoff: A History of Food and Class in Britain Main
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Scoff: A History of Food and Class in Britain Main kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Minced 3.8
(6 asiakasarviota)
-29%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

29. marraskuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
3608 5129

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos