Etsitkö täydellistä joululahjaa? Meiltä löydät yli 2 miljoonaa tuotetta edulliseen hintaan

Stuffed: A History of Good Food and Hard Times in Britain Main

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Pen Vogler
Sivujen määrä: 464
Julkaisuvuosi: 2023
Tuotekoodi: 14231753
2954
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Postin noutopiste

4. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

4. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

4. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Stuffed: A History of Good Food and Hard Times in Britain Main

'Delicious... Wonderful' Guardian 'Fascinating... Full of incident and food for thought' Mail on Sunday 'Delightful... Vogler offers up a feast of tales about popular British foods' Financial Times A SUNDAY TIMES BOOK OF THE YEAR A WATERSTONES BEST FOOD & DRINK BOOK OF 2023 The fascinating history of the people, the ideas and the dishes that have fed - and starved - the nation, by the author of the Sunday Times bestselling Scoff. In times of plenty, we stuff ourselves. When the food runs out, we're stuffed too. How have people in the British Isles shared the riches from our fields, dairies, kitchens and seas, as well as those from around the world? And when the cupboard is bare, who steps up to the plate to feed the nation's hungry children, soldiers at war or families in crisis? Stuffed tells the stories of the food and drink at the centre of social upheavals from prehistory to the present: the medieval inns boosted by the plague; the Enclosures that finished off the celebratory roast goose; the Victorian chemist searching for unadulterated mustard; the post-war supermarkets luring customers with strawberries. Drawing on cookbooks, literature and social records, Pen Vogler reveals how these turning points have led to today's extremes of plenty and want: roast beef and food banks; allotment-fresh vegetables and ultra-processed fillers. It is a tale of feast and famine, and of the traditions, the ideas and the laws which have fed - or starved - the nation, but also of the yeasty magic of bread and ale, the thrill of sugary treats, the pies and puddings that punctuate the year, and why the British would give anything - even North America - for a nice cup of tea.

Yleiset tuotetiedot: Stuffed: A History of Good Food and Hard Times in Britain Main

Tuotekoodi: 14231753
Kategoria: Historiakirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 0,7 kg
Kustantamo: Atlantic Books
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Pen Vogler
Sivujen määrä: 464
Julkaisuvuosi: 2023

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Stuffed: A History of Good Food and Hard Times in Britain Main
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Stuffed: A History of Good Food and Hard Times in Britain Main kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos