Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DHP 483 M1 akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah - ilman laturia

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8600707
23100
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  900 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DHP 483 M1 akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah - ilman laturia

Tämä Makitan akkuiskuporakone on monipuolinen työkalu, joka sopii sekä ammattilaisille että tee-se-itse-harrastajille. Voimakkaan moottorinsa ja vankan rakenteensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti erilaisiin poraustehtäviin. Kompaktin rakenteensa ja mukavan kahvansa ansiosta porakonetta on helppo liikutella ja se on täydellisesti ohjattavissa. Mitat: pituus, leveys ja korkeus riippuvat mallista

  • Tehokas suorituskyky: Nopea Makita DHP 483 M1 -moottori tuottaa 40 Nm:n maksimivääntömomentin, joten voit helposti tehdä vaikeita poraus- ja kelaustöitä.
  • Akun käyttömukavuus: 18 V:n akun ansiosta tämä pora antaa sinulle vapauden työskennellä ilman virtajohtoa, joten se on ihanteellinen projekteihin, jotka toteutetaan teillä tai paikoissa, joissa ei ole helppoa pääsyä sähköverkkoon.
  • Kestävä rakenne: Tämä Makita porakone on suunniteltu kestämään intensiivistä käyttöä, se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja siinä on vahva rakenne, joka takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden.
  • Kompakti ja ergonominen: Kompaktin kokonsa ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta tämä akkuporakone on mukava pitää kädessä ja helppo käyttää, mikä tekee siitä vähemmän rasittavan käyttäjälle ja mahdollistaa ruuvien tarkan poraamisen ja irrottamisen.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DHP 483 M1 akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah - ilman laturia Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DHP 483 M1 akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah - ilman laturia

Tuotekoodi: 8600707
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,13 x 0,07 x 0,19 m, 1 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 7500 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DHP 483 M1 akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah - ilman laturia
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu