Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DHP 483 M1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah + Makpac - ilman laturia

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8614862
27200
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DHP 483 M1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah + Makpac - ilman laturia

18 V Makita DHP 483 M1J akkupora on monipuolinen työkalu, joka sopii sekä ammattilaisille että tee-se-itse-harrastajille. Tehokkaan suorituskykynsä ja kätevän akkukäyttönsä ansiosta tämä pora pystyy suorittamaan vaivattomasti poraus- ja irrotustehtäviä. Sen kompakti koko ja kevyt muotoilu helpottavat liikkumista ahtaissa tiloissa. Tuotemerkki Makita takaa luotettavuuden ja kestävyyden, joten tämä pora on arvokas lisä mihin tahansa työkalusarjaan.

  • Tehokas suorituskyky: Makita DHP 483 M1J:n suurin vääntömomentti on 40 Nm ja säädettävien nopeuksien avulla voit porata ja irrottaa pultit tehokkaasti monenlaisissa materiaaleissa.
  • Akun käyttömukavuus: Mukana toimitetun 18V 4.0Ah akun ansiosta tämä pora tarjoaa liikkumisvapauden eikä vaadi pistorasiaa, joten se on ihanteellinen käytettäväksi syrjäisillä alueilla tai siellä, missä ei ole sähköä.
  • Kompakti ja kevyt: Kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät tästä porasta helppokäyttöisen ja ohjattavan jopa ahtaissa tiloissa tai korkealla työskenneltäessä.
  • Makitan luotettava laatu: Makita, alan luotettavana tuotemerkkinä, tarjoaa kestävyyttä ja pitkäaikaista suorituskykyä, mikä tekee tästä langattomasta porasta luotettavan työkalun ammattilaiskäyttöön tai tee-se-itse -projektiin.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DHP 483 M1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah + Makpac - ilman laturia Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DHP 483 M1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah + Makpac - ilman laturia

Tuotekoodi: 8614862
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,07 x 0,19 m, 1 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 0-3900 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DHP 483 M1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 4,0 Ah + Makpac - ilman laturia
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu