Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DHP 483 T1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 5,0 Ah + Makpac - ilman laturia

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8600717
34100
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1200 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DHP 483 T1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 5,0 Ah + Makpac - ilman laturia

Makita DHP 483 T1J 18 V 40 Nm on monipuolinen ja tehokas työkalu ammattilaisille ja tee-se-itse-harrastajille. Suuren vääntömomentin ja mukana toimitetun 5,0 Ah:n akun ansiosta se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Tämä porakone on Makita tuotemerkkiä, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Tämä malli sopii erinomaisesti erilaisiin poraus- ja sorvaustöihin, ja se on välttämätön varuste kaikissa työpajoissa ja rakennustyömailla.

  • Tehokas: 40 Nm:n vääntömomentti ja 7500 kierrosta minuutissa takaavat poikkeuksellisen suorituskyvyn, joten tämä kylvökone soveltuu monenlaisiin töihin.
  • Pitkäkestoinen akku: Mukana toimitettu 5,0 Ah:n akku antaa sinulle pidemmän käyttöajan, joten voit työskennellä pidempään ilman keskeytyksiä.
  • Luotettava tuotemerkki: Makita on luotettu tuotemerkki alalla, joka on tunnettu korkealaatuisista ja kestävistä työkaluistaan. Tämä porakone ei ole poikkeus, sillä sen luotettavuus ja suorituskyky ovat pitkäaikaisia.
  • Monikäyttöinen ja kätevä: Akkukäyttöinen rakenne mahdollistaa helpon liikuteltavuuden ja on joustava, joten se soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin. Makpac -kotelo takaa kätevän säilytyksen ja kuljetuksen.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DHP 483 T1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 5,0 Ah + Makpac - ilman laturia Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DHP 483 T1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 5,0 Ah + Makpac - ilman laturia

Tuotekoodi: 8600717
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,07 x 0,19 m, 1 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 7500 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DHP 483 T1J akkuiskuporakone 18 V 40 Nm + 1x akku 5,0 Ah + Makpac - ilman laturia
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu