Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DHP 483 Y1J-D akkuiskuporakone 18V 40Nm Makpac + 1x 1,5 Ah akku+laturi

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporakoneet, Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8600737
27000
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DHP 483 Y1J-D akkuiskuporakone 18V 40Nm Makpac + 1x 1,5 Ah akku+laturi

Makita DHP 483 Y1J-D akkuiskuporakone 18V 40Nm Makpac + 1x 1,5 Ah akku + laturi on laadukas sähkötyökalu ammattilaisille ja tee-se-itse-harrastajille. Monipuolinen toiminnallisuus ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen erilaisiin poraus- ja ruuvaustöihin. Makita tuotemerkki takaa luotettavuuden ja suorituskyvyn, joten se on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta sähkötyökalua.

  • Monipuolinen ja tehokas: Makita akkuporakone DHP 483 Y1J-D 18V 40Nm Makpac + 1x 1,5 Ah akku+laturi on akkuporakone ja iskuporakone samassa, mikä tarjoaa laajan valikoiman käyttökohteita.
  • Kestävä ja luotettava: Laadukkaista työkaluistaan tunnetun Makita tuotemerkin tuottama tuote on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja varmistamaan pitkäaikainen käyttö.
  • Kätevä ja helposti kuljetettava: Akkukäyttöinen rakenne mahdollistaa helpon ohjattavuuden ja joustavuuden, joten se soveltuu langattomaan käyttöön useissa paikoissa.
  • Tehokas ja helppokäyttöinen: Tehokkaan 18 V moottorin ja 40 Nm vääntömomentin ansiosta tällä työkalulla on vaikuttava suorituskyky ja se takaa tehokkaan ja tarkan porauksen ja ruuvaamisen.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DHP 483 Y1J-D akkuiskuporakone 18V 40Nm Makpac + 1x 1,5 Ah akku+laturi Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.

Akkuporakoneet

Valikoimastamme löydät monia tehokkaita, laadukkaista materiaaleista valmistettuja akkuporakoneita. Ne ovat erityisen hyödyllisiä kodin korjaus-, putki- tai lämmitystöissä, ja niitä voidaan käyttää myös ammattimaiseen, päivittäiseen käyttöön. Nykyaikaiset akkuporat tarjoavat useita innovatiivisia ominaisuuksia: ne voidaan yhdistää Bluetoothin, WiFi-yhteyden kautta valitsemalla työkalun optimaaliset asetukset maksimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Erikoistekniikan ansiosta näitä työkaluja voidaan ohjata myös etänä, mikä lisää työn tuottavuutta entisestään. Lisäksi akkuporakoneen mallista riippuen se voidaan varustaa toiminnolla, joka tukee työkalun sijainnin seurantaa ja suojaa sitä varkauksilta. Huomioithan, että näitä porakoneita ei myydä vain yksittäin, vaan myös sarjoina, jotka toimitetaan mallista riippuen erityisissä laatikoissa. Niitä voidaan siis kätevästi säilyttää kotona tai kuljettaa seuraavalle rakennustyömaalle. Luotettavat valmistajat ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että nämä työkalut kestävät pitkään ja lisäävät työsi tehokkuutta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DHP 483 Y1J-D akkuiskuporakone 18V 40Nm Makpac + 1x 1,5 Ah akku+laturi

Tuotekoodi: 8600737
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,07 x 0,19 m, 1 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 7500 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporakoneet, Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporakoneet akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet, Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DHP 483 Y1J-D akkuiskuporakone 18V 40Nm Makpac + 1x 1,5 Ah akku+laturi
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu