Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Makita DTD 155 RT1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Makpac + 1 x BL1850 5.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Tuotekoodi: 8600732
33000
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1200 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

14. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Postin noutopiste

16. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

16. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

16. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

16. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Makita DTD 155 RT1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Makpac + 1 x BL1850 5.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi

Makita DTD 155 RT1J 18V Makpac akkuporakone on tehokas ja monipuolinen työkalu sekä ammattimaisille käsityöläisille että tee-se-itse-harrastajille. Tehokkaan moottorin ja kompaktin rakenteen ansiosta tämä työkalu sopii erinomaisesti erilaisiin töihin pulttien kiinnittämisestä reikien poraamiseen. 18 V: n akku takaa pitkäkestoisen virran, ja mukana toimitettu laturi takaa nopean ja kätevän latauksen. Olitpa ammattilainen tai amatööri, Makita DTD 155 RT1J on täydellinen valinta kaikkiin poraus- ja kiinnitystarpeisiisi.

  • Monipuolinen ja tehokas: 3900 rpm:n huippunopeudella tämä iskupora selviytyy monenlaisista tehtävistä helposta asennuksesta raskaaseen poraukseen.
  • Makpac kotelo: Mukana toimitettu Makpac -kotelo varmistaa työkalun ja lisätarvikkeiden turvallisen varastoinnin ja helpon kuljetuksen, joten kaikki on järjestyksessä ja suojattu.
  • Pitkäkestoinen akku: 18V BL1850 5.0Ah akku takaa pidemmän käyttöajan, joten voit työskennellä pidempään keskeytyksettä.
  • Nopea ja kätevä lataus: DC 18 RC -laturi lataa akun nopeasti, joten pääset nopeasti takaisin töihin.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Makita DTD 155 RT1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Makpac + 1 x BL1850 5.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkuiskuruuvimeisselillä voi ruuvata pultteja puuhun, löysätä pieniä muttereita, vääntää ruuveja tai porata. Niillä voidaan myös kiristää suuri määrä ruuveja lattiaan tai ulkoterassiin. Huomaa, ettei se sovellu suurikokoisille tai erikoispitkille ruuveille, mutta voit ruuvata lyhyet ruuvit nopeasti ja helposti kiinni.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Makita DTD 155 RT1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Makpac + 1 x BL1850 5.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi

Tuotekoodi: 8600732
Kategoria: Akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,07 x 0,19 m, 1 kg
Tuotemerkki: Makita
Kierrosten lukumäärä: 0-3900 min-1
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akkuporat / ruuvimeisselit
Näytä: Makita, akkuporat / ruuvimeisselit akkuporakoneet ja ruuvinvääntimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Makita DTD 155 RT1J akkukäyttöinen iskuruuvinväännin 18 V Makpac + 1 x BL1850 5.0 Ah akku + 1 x DC 18 RC laturi
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu