Lihashuoltovasara Lihashuoltovasara lämmityksellä SKG

(0)
Lisätiedot:
Hierontalaitteen tyyppi: Lihashuoltovasara
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite, Jalkahierontalaite, Käsien hierontalaite, Vartalon hierontalaite, Selkähierontalaite, Niskahierontalaite, Jalkapohjien hierontalaite, Vatsan hierontalaite, Pohkeiden hierontalaite
Hierontatila: 5
Tuotekoodi: 5281686
16766
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

20. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

22. joulukuuta

599

Schenkerin noutopiste

22. joulukuuta

599

Postin noutopiste

22. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

22. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Lihashuoltovasara lämmityksellä SKG

Hierontapistooli Pro on tuotevalikoimamme tehokkain käsihierontalaite. Prossa on 4 erilaista hierontapäätä, 5 tehoa ja 3-vaiheinen lämmitystoiminto. 

Mitä hierontapistooli Pro tekee?

Hierontapistooli Pro on tehokas moottori ja korkeataajuinen shokkihoitolaite. Se vähentää lihasten ja nivelten jännitystä ja parantaa kipeitä kohtia syvällä sidekudoksessa. Kevyt, hiljainen, langaton ja kompakti laite on erinomainen vaihtoehto perinteisen hieronnan puuttuessa.

Painamalla ongelma-alueita hierontapistoolilla on mahdollista lievittää kipuja nopeasti. Kipupisteiden hoidon lisäksi hierontapistooli edistää palautumisprosessia harjoituksen tai kilpailun jälkeen. Kuntoutusjakso kestää vain 15-20 minuuttia, kun otetaan huomioon, että jokaiseen lihasryhmään on keskityttävä pääosin muutaman minuutin ajan.

Vi

Miksi hierontapistooli Pro on hyödyllinen?

Hierontapistooli auttaa palauttamaan väsyneitä ja jännittyneitä lihaksia, lievittää sidekudoksen kipua, vähentää maitohapon kertymistä lihaksiin, lisää lihasten ja nivelten liikkuvuutta sekä vilkastuttaa verenkiertoa.

Mikä tekee Prosta erityisen?

Hierontapistooli Pro on tehokkaampi kuin muut sen kokoiset laitteet. Laitteen mukana tulee 4 erilaista suutinta, jotka auttavat lihaksia rentoutumaan. Suuttimet on valmistettu muovista, kumista, vaahtokumista ja metallista. Hierontapistooli Pron runko on valmistettu muovista. 

Lastakärki- valmistettu vahvasta materiaalista, suunniteltu reisien, polvien, käsivarsien ja hartioiden rentouttavaan hierontaan.
Pallonmuotoinen suutin- valmistettu pehmeästä materiaalista, pehmytkudosten ja periosteumin hierontaan.
Kartiosuutin- valmistettu metallimateriaalista, sopii käytettäväksi harjoituksen jälkeen, auttaa intensiivisesti rentouttamaan suuria lihasryhmiä.
Leveä litteä kärki- kumimateriaalia, vatsan ja vyötärön alueelle

Lisäksi Pro 3 -hierontapistoolissa on vaiheittainen lämmitystoiminto, joka auttaa valmistautumaan ja rentouttamaan lihaksia tulevaa hierontaa varten.

Tiedot:

Tuotteen väri: Harmaa
Paino: 350 g

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Lihashuoltovasarat

Iskuhierontalaitteet ovat uuden sukupolven hierontalaitteita, joita kuka tahansa voi käyttää kotona. Lisäksi näiden hierontalaitteiden avulla on mahdollista saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia ja parantaa elämänlaatuasi. Jos nämä laitteet eivät vielä ole tuttuja, sinun kannattaa ensin tutustua niiden suurimpiin etuihin: ne vähentävät lihasjännitystä, parantavat verenkiertoa, liikkuvuutta, stimuloivat imunestejärjestelmää, auttavat saavuttamaan parempia urheilutuloksia ja lisäävät lihasmassaa. Lisäksi laite voi toimia kivunlievittäjänä intensiivisen harjoittelun jälkeen tai jopa erinomaisena kuntoutushoitona erilaisten kehon vammojen jälkeen. Laitetta on helpompi käyttää kuin uskotkaan - pidät vaan siitä kiinni yhdellä kädellä ja työstät toivottuja vartalon alueita. Tuotevalikoimastamme löydät useita malleja , joista tulee korvaamaton apu päivittäisessä elämässäsi, urheilussa tai vaikka kuntoutuksessa. Mallista riippuen nämä hierontalaitteet voidaan varustaa vaimentimella, jotta voisit käyttää sitä myös herkemmille kehon alueille; tavallisella pallolla, jota voidaan käyttää eri lihasryhmille; kartiolla, jota voidaan käyttää jalkojen tai käsivarsien lihaksiin, ja kovakantinen säilytyskotelolla, johon mahtuu laite sekä kaikki sen lisätarvikkeet.

Yleiset tuotetiedot: Lihashuoltovasara lämmityksellä SKG

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Lihashuoltovasara lämmityksellä SKG
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu