Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Schlosser

Liesituuletin Schlosser SBG60IV

Lisätiedot:
Imuteho: 320 m³/h
Suurin melutaso: 62 dB
Tuulettimen tyyppi: Asennetaan kaapin alle
Energialuokka: C
Tuotekuvaus
Tuotekoodi: 3471892
15600
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
NOPEA TOIMITUS

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) perjantai, 24. maaliskuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen tiistai, 28. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen tiistai, 28. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella tiistai, 28. maaliskuuta (1349 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Schlosser SBG60IV

Täysin integroitu Schlosser SBG60IV liesituuletin on keittiössäsi välttämätön laite, jota ilman ruoanvalmistus ei olisi mahdollista.

Edut | Tämä Schlosserin liesituuletin, jonka metallirunko on maalattu, on hiljainen - se on tuskin kuultavissa, vaikka suurin poistoilmanpoistotila on käytössä, ja sen lisäksi, että se on helppo puhdistaa keittiössä, se on myös energiatehokas, siinä on energiaa säästävä LED-valaistus (2 lamppua ), joka valaisee keittotason täydellisesti, siinä on tehokas ilmanpoistojärjestelmä, jossa on turbomoottori, joka poistaa nopeasti ja tehokkaasti epämiellyttävät hajut, ja se soveltuu kaikentyyppisiin keittiöihin.

Tekniset tiedot | Tämän beigen/creamvärisen ilmanpuhdistimen leveys: 60cm, asennustapa: asennetaan kaapin alle, mekaanisesti toimiva, poistoteho: 480 m3/h tyhjäkäynnillä, energialuokka: C, siinä on 3 nopeusasetusta, melutaso vaihtelee nopeuden mukaan: 46 dB - 62 dB ja valaistuksen tehokkuusluokka: {B>A

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Schlösser Heiztechnik Gruppe Poland Ltd on yksi johtavista lämmitystarvikkeiden valmistajista.
Yli 15 vuoden ajan SCHLOSSER on ottanut vahvan aseman sisämarkkinoilla. Yritys on nyt laajentunut voimakkaasti Euroopan markkinoille, mukaan lukien Saksa, Italia, Venäjä, Latvia, Liettua ja Tšekki.
SCHLOSSERin päätavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia, luotettavia ja eksklusiivisia keittiölaitteita. SCHLOSSER-kodinkoneet ovat jo löytäneet paikkansa monissa kodeissa - loistavaa muotoilua ja luotettavuutta edulliseen hintaan! Yritys on kiinnittänyt suurta huomiota käyttäjien tarpeisiin ja laajasta tuotevalikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan uunin, integroidut kodinkoneet, liesituulettimet, astianpesukoneet ja jääkaapit. Lisäksi tarjolla on runsas valikoima itsenäisiä uuneja, joissa on moderni muotoilu ja toiminnallisuus, jotka vetoavat vaativimpaankin ostajaan. Kodinkoneiden valikoimaa päivitetään jatkuvasti, mikä antaa ostajille yhä enemmän mahdollisuuksia toteuttaa ideoitaan.
Erottuakseen joukosta ja tarjotakseen asiakkailleen "räätälöityjä", innovatiivisia ratkaisuja, yritys tarjoaa myös räätälöityjä laitteita.
SCHLOSSER-laitteet ovat luotettavia ja kestäviä.

Schlosser SBG60IV

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Liesituuletin on välttämätön keittiökone, joka puhdistaa ilman, imee savua ja estää ei-toivottujen hajujen leviämisen ympäri taloa. Liesikuvut voivat olla yksinkertaisia ​​saranoituja tai kokonaan tai osittain kalusteisiin integroituja. Jälkimmäinen ratkaisu on erittäin suosittu, koska se sopii täydellisesti modernin keittiön sisustukseen. Kalusteisiin sijoitettava liesituuletin on lähes näkymätön, koska se on integroitu lieden tai keittotason yläpuolella olevaan kaappiin, mikä säilyttää keittiökalusteen eheyden ja saa keittiön näyttämään todella siistiltä. Tämäntyyppinen laite sopii erinomaisesti pieniin keittiöihin, joissa on tärkeää säästää sekä lattia- että seinätilaa. Ne ovat käytännöllisiä ja toimivia, vievät vähän tilaa ja ovat helppohoitoisia. Liesituuletin sopii ihanteellisesti olohuoneeseen yhdistettyihin keittiöihin, sillä se suorittaa päätehtävänsä - estää ei-toivottujen hajujen leviämisen koko taloon ja samalla mahdollistaa tyylikkään keittiön sisustuksen. Sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön ja vie vähän tilaa. Olennainen osa modernia ja minimalistista keittiötä.

Asennetaan kaapin alle

Liesituulettimet ovat nykyaikaisia keittiön ilmanpuhdistimia, jotka imevät tehokkaasti savua, estävät ei-toivottujen hajujen leviämisen kotiisi ja suojaavat huonekalujasi vesihöyryn mukana vapautuvilta rasvakertymiltä. Ne asennetaan yleensä lieden yläpuolelle ripustetun kaapin alle, ja ne jaetaan liukuviin ja ei-liukuviin laitteisiin. Tässä prosessissa voidaan käyttää erilaisia suodatinjärjestelmiä. Liesituulettimet voivat olla poistoilmahupuja, jotka on liitetty tuuletusaukkoon (alumiinisuodattimilla) ja jotka keräävät rasvan, imuhupuja, jotka toimivat ilman tuuletusaukkoa ja joissa on hiili- (haju-) suodatin, ja kiertoilmahupuja, jotka toimivat ilman tuuletusaukkoa ja palauttavat puhdistetun ilman huoneeseen. Tämäntyyppinen yksikkö on ihanteellinen pieniin keittiöihin, joissa on tärkeää säästää sekä lattia- että seinätilaa. Ne ovat käytännöllisiä ja toimivia, vievät vähän tilaa ja ovat helppo asentaa ja huoltaa. Tämä liesituuletin sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön, ja se on olennainen osa modernia ja minimalistista keittiötä.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Schlosser SBG60IV

Tuotekoodi: 3471892
Kategoria: Liesituulettimet
Valmistajan koodi: SBG60IV GLASS
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,36 x 0,66 x 0,26 m, 6,8 kg
Tuotemerkki: Schlosser
Valmistajan koodi: Nenurodyta
Vuosittainen energiankulutus: 59.7 kWh
Energialuokka: C
Virtauksen dynaaminen tehokkuus: 10.2
Dynaaminen virtaustehokkuusluokka: E
Valoteho: 43 lux/W
Valaistuksen tehokkuusluokka: A
Rasvan suodatusteho: 66
Rasvansuodatuksen tehokkuusluokka: D
Pienin ilmavirtaus: -
Imuteho: 320 m³/h
Melutaso normaalikäytössä, dB: 46 dB
Suurin melutaso: 62 dB
Valmiustilan virrankulutus: - W
Virrankulutus pois päältä -tilassa: - W
Tuulettimen tyyppi: Asennetaan kaapin alle
Näytä: Schlosser, asennetaan kaapin alle liesituulettimet
Kierrätys: On
Moottoreiden lukumäärä: 1 kpl
Nopeuksien lukumäärä: 3
Väri: Beige, Keltainen
Kuoret: Maalattua metallia
Rasvasuodattimet: 1
Rasvasuodattimien tyyppi: Alumiini
Valaistus: 2XLED
Hallinto: Sähkömekaaninen
Pakoputken halkaisija, mm: 150 mm
Korkeus: 18.1 cm
Leveys: 59.8 cm
Syvyys: 29 cm
Paino, kg: 5.83 kg
Mukana hiilisuodattimet: Ei
Johdon pituus: 1 m
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Schlosser tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Schlosser SBG60IV
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu