Bambutarjotin ja tarvikkeet Livman NZ178

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Hedelmät ja kulhot, Juuston tarjoiluastiat, Tarjoilusarjat, Tarjoiluvälineet, Tarjottimet
Astioiden määrä: 1 kpl
Tuotekoodi: 8427647
7999
11999
-33%

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Tiistai, 23. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

Torstai, 25. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

 • 76% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Bambutarjotin ja tarvikkeet Livman NZ178

Tee rikkaaksi romanttinen tunnelmapöytäsi, juhlapöytäsi tai mikä tahansa muu juhlakokemus tällä LIVMAN NZ178 kylmällä alkupalatarjottimella, jossa on veitsisetti, 2 alustaa, 2 haarukkaa, 2 kulhoa ja viininavaaja. Se on suunniteltu sekä toimivuuteen että tyylikkyyteen, tämä setti sopii täydellisesti kylmille alkupalatarjoille - juuston, vihannesten, marjojen, hedelmien ystäville ja leivonnaisten ystäville, jotka haluavat kauniin pöydän juhliin. Tässä laadukkaasta bambupuusta valmistetussa upeassa kylmässä alkupalatarjottimessa on kolme kätevää laatikkoa, joista yksi on lisätarvikkeille ja kaksi ylimääräisille alkupaloille. Tämä tarjotin sisältää kaksi keraamista kulhoa kastikkeita varten, ja se on toiminnallisuuden ja eleganssin ruumiillistuma.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Monipuolinen muotoilu: rikasta kokousaikaasi tällä monipuolisella tarjottimella, joka toimii ihanteellisena kylmäalkutarjottimena ja esittelee valikoiman lihaa, juustoja, hedelmiä ja muita alkupaloja.
 • Kolme laatikkoa: tässä kylmässä alkupalatarjottimessa on kolme laatikkoa kylmien alkupalojen optimaaliseen järjestämiseen. Yksi laatikko on omistettu tarvikkeiden säilyttämiseen, kun taas kaksi muuta tarjoavat lisäsäilytystilaa suosikkivälipapereillesi.
 • Kompakti rakenne: kun laatikot ovat suljettuina, lokero on erittäin kompakti, joten se on helppo säilyttää ja kuljettaa.
 • Laadukkaat materiaalit: valmistettu korkealaatuisesta bambupuusta, keramiikasta ja metallista (sarjan välineet), tämä kylmä alkupalatarjotin huokuu ylellisyyttä ja hienostuneisuutta, sopii kaikkiin tilaisuuksiin.
 • Mukana välineet: tarjottimen mukana tulee joukko välineitä, mukaan lukien haarukat, liuskekivitarrat, liitumerkit, juustonleikkausvälineet ja viininavaaja, jotka pitävät kaiken järjestyksessä ja helposti saatavilla ja varmistavat, että sinulla on kaikki mitä tarvitset ihastuttavaan kylmään alkupalaan. makukokemus.
 • Juustotarvikesarja: sarja sisältää erilaisia juustonleikkaustyökaluja, joista jokainen on suunniteltu tietyille juustotyypeille: lasta (sopii pehmeän juuston, kuten fetan ja sinihomejuuston, leikkaamiseen tai kiinteän juuston leikkaamiseen viipaleiksi ja kuutioiksi), tasoveitsi (sopii pehmeälle). juusto, kuten brie tai gorgonzola), juustohaarukka (siivutetun juuston siirtämiseen tarjoiluvadilta yksittäisille lautasille), sydämen muotoinen (sopii kovan juuston, kuten parmigiano-reggianon, ikääntyneen cheddarin tai cheshiren leikkaamiseen).
 • Suuri koko: tämän juustotarjottimen mitat ovat 39 x 33 x 6,5 cm, ja siinä on runsaasti tilaa juustojen, lihan, hedelmien ja muiden välipalojen järjestämiseen.
 • Monipuolinen yhdistäminen: isännöi viininmaistajaisiasi ja ole luova täydellisen juustotarjottimen avulla! Yhdistä erilaisia juustoja tuoreiden hedelmien, pähkinöiden, suolalihan, keksien ja erilaisten viinien kanssa luodaksesi herkullisia yhdistelmiä ja unohtumattomia aterioita.
 • Ihanteellinen kaikkiin tilaisuuksiin: suunnitteletpa sitten piknikiä, viini- ja juustoiltaa tai mitä tahansa kokoontumista, tämä monipuolinen kylmäalkutarjotti lisää jokaiseen tapahtumaan erityistä tunnelmaa. Kylmässä alkupalatarjottimessa on sisäänrakennettu tippaura, joka kerää nesteet ja pitää tarjoilualueen puhtaana. Sen imukykyinen pinta ei anna tuotteiden menettää makuaan, vaikka ne olisivat tiukasti yhteen, jolloin keksisi eivät koskaan maistu sinihomejuustolta.
 • Tehokas muotoilu: piilotettu sisäinen laatikko palvelutarvikkeiden säilyttämistä varten, tämä kylmä alkupalatarjotin maksimoi ruokailutilan ja pitää sotkun loitolla, mikä varmistaa, että vieraasi tuntevat olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi.
 • Ympäristöystävällinen tarjotin: valmistettu 100 % massiivipuusta, tämä tarjotin tukee kestävää elämäntapaa. Sen sileä bambupinta varmistaa helpon puhdistuksen ja tarjoaa tyylikkään keskipisteen seuraavaan kylmään alkupala-iltaan.
 • Täydellinen lahja: etsitkö täydellistä lahjaa? Etsintää ei tarvitse jatkaa! Tämä helppohoitoinen, kestävä ja laadukas kylmäalkutarjotin on ihanteellinen lahja jokaiselle, joka arvostaa laatua ja tyyliä.
 • Tukeva rakenne: painaa 4,5 kg, tämä tarjotin on tukeva ja kestää kulinaaristen luomustesi painon.

Rikastuta pöytääsi tällä bambusta valmistettulla kylmällä alkupalatarjottimella LIVMAN NZ178, jossa on veitsisarja, 2 alustaa, 2 haarukkaa, 2 kulhoa ja viininavaaja – ylellinen kokonaisuus, joka yhdistää saumattomasti toimivuuden ja eleganssin. Tämä poikkeuksellinen setti on valmistettu korkealaatuisesta bambusta, piilotetuista ruokailuvälineosastoista ja kuratoidusta juustoveitsikokoelmasta, mikä takaa ikimuistoisen ja nautinnollisen kylmien alkupalojen tarjoilukokemuksen. Tämä tarjotin on suunniteltu sekä käytännöllisyydeksi että eleganssiksi, ja se tekee taatusti vaikutuksen vieraasi ja nostaa viihde-aikasi uusiin korkeuksiin.

Tekniset tiedot:

Materiaali: bambu
Mitat: 39 x 33 x 6,5 cm
Tuotteen paino: 4,5 kg
Pakkauksen koko: 40x34x10cm
Pakkauksen paino: 4,7 kg
Setti sisältää: 1 bambusta valmistettu kylmäalkutarjotin, 2 haarukkaa, 2 etikettiä, 2 liitumerkkiä, 4 tarviketta, 1 viininavaaja

Tarjoiluvälineet ovat mitä tahansa astioita, joita käytetään pöydän kattaukseen, ruoan tarjoiluun ja ruokailuun. Siihen kuuluvat esimerkiksi ruokailuvälineet, lasiesineet, tarjoiluastiat ja paljon muita käytännöllisiä ja koristeellisia tarvikkeita. Tuotteiden laatu, luonne, valikoima ja määrä vaihtelevat kulttuurin, uskonnon, ruokailijoiden määrän, keittiön ja tilaisuuden mukaan. Esimerkiksi Lähi-idän, Intian tai Polynesian kulttuurissa ja keittiössä ruokailuvälineet rajoittuvat joskus tarjoiluastioihin, joissa leipää tai lehtiä käytetään yksittäisinä lautasina. Erikoistilaisuudet näkyvät yleensä korkealaatuisina ruokia. Aterimia kutsutaan Yhdysvalloissa yleisesti hopeaesineiksi tai ruokailuvälineiksi, jossa ruokailuvälineet tarkoittavat yleensä veitsiä ja niihin liittyviä leikkaustyökaluja. Muualla ruokailuvälineisiin kuuluvat kaikki haarukat, lusikat ja muut ruokailuvälineet. Yhdysvaltojen ulkopuolella ruokailuvälineillä tarkoitetaan "avoimia" ruokailuvälineitä, kuten lautasia, astioita ja kulhoja (toisin kuin "suljetun" muotoiset, kuten kannut ja maljakot). Kattaus on tilaisuuteen sopiva astioiden asettelu sekä itse pöydän koristelu. Ruokailuvälineet ja pöytäkoristelut ovat yleensä erikoistilaisuuksia varten yksityiskohtaisempia. Epätavallisille ruokailupaikoille on tarpeen mukauttaa ruokailuvälineet.

Tarjoilusarjat

Illalliskutsuja ystäväporukan kanssa tai suurta perhejuhlaa ruokapöydän ääressä on vaikea kuvitella ilman kauniita ja käteviä ruoantarjoiluvälineitä. Laaja valikoima erilaisia lautasia, ruokailuvälineitä ja ruokailuvälineitä takaa, että säilytät yhtenäisen ulkoasun, joka sopii kotisi tyyliin ja tarpeisiin. Elegantit, hienosti suunnitellut ja ylelliset tarjoilusarjat on valmistettu korkealaatuisesta metallista, posliinista ja muista laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat helppokäyttöisyyden ja joista tulee kodin tyylin erottuva aksentti. Joitakin tärkeimpiä astioita ovat astiat, lautaset ja tarjoiluastiat. Lautaset voivat olla eri tyylejä, muotoja, kuvioilla koristeltuja tai tavallisia. Muut kastikkeille, salaateille tai erityisruokavalioille tarkoitetut tarjoiluastiat mahdollistavat ruokien asianmukaisen tarjoilun ja ruoan maistelun nauttimisen. Tarjoiluvälineiden oikea valinta on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista, joilla luot yhtenäisen tyylin ja ilahdutat sekä itseäsi että ympärilläsi olevia. Tällainen setti on myös täydellinen lahja tupaantuliaislahjaksi tai häihin.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Bambutarjotin ja tarvikkeet Livman NZ178

Tuotekoodi: 8427647
Kategoria: Astiat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,34 x 0,1 m, 4,7 kg
Materiaali: Bambu
Halkaisija: 39 cm
Pakkaus: Kyllä
Alkuperämaa: Kiina
Astianpesukoneen kestävä: Ei
Myyjä: Evita Zimba
Tyyppi: Hedelmät ja kulhot, Juuston tarjoiluastiat, Tarjoilusarjat, Tarjoiluvälineet, Tarjottimet
Astioiden määrä: 1 kpl

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Bambutarjotin ja tarvikkeet Livman NZ178
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu