Kiillotettu, poltettu Uzbekistanilainen kazan, 6 l

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kattilat
Materiaali: Malmi
Mukana: 2 osaa
Tuotekoodi: 3585977
4429
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Tilaa tänään klo 14:00 mennessä


PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 1-3, Vantaa)

HUOMENNA, 7. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Perjantai, 10. toukokuuta

599

Postin noutopiste

Perjantai, 10. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

Perjantai, 10. toukokuuta

1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

Maanantai, 13. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

Maanantai, 13. toukokuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Kiillotettu, poltettu Uzbekistanilainen kazan, 6 l

Uzbekistanin 6 litran valurautainen ruoanlaitto-astia, pyöreä pohja (Namangan), esipoltettu!

Pohja (ulko- ja sisäpuoli) pyöreä

Malli: KK6

Padan mitat:

Tilavuus: 6L

Syvyys: 145 mm

Halkaisija ylhäältä: 325 mm.

Halkaisija (yläosa kahvoilla): 380mm

Pohja (ulko- ja sisäpuoli) pyöreä

Reunan paksuus: 5 mm.

Pohjan paksuus: 5 mm.

Paino: 6 kg

Runko: korkealaatuinen valurauta

Kahvat: 4 kpl (korvat)

Kattilan seinät on harjattu sisäpuolelta

Pohja (ulko- ja sisäpuoli) pyöreä

Sopii käytettäväksi uunissa, kamadossa, tulella

alumiini

huom. Jalusta ei kuulu pakettiin

Uzbekistanilainen kazan

Esittelyssä! Vain aidossa valurautaisessa kattilassa kypsennetty ruoka ei pala, ei menetä mehukkuuttaan, pysyy pehmeänä ja herkullisena.

Aasialaisen muotoinen kattila jakaa lämpöä tasaisesti seiniä pitkin ja kyllästää astian maulla ja aromilla

Aito valurautainen kattila ei päästä haitallisia höyryjä ja on turvallinen!

Uzbekistanin kazanit ovat niin suosittuja ja kysyttyjä, että Uzbekistanissa on useampi kuin yksi tehdas, joka toimittaa tuotteita muille markkinoille.

Nykyään Uzbekistanin padat valmistetaan metallista tai kevyemmillä alumiinisilla kansilla.

Uzbekistanin kazanit Namangan ovat parhaita, todella ainutlaatuisia ruokia pilahville ja muille aasialaisille ruoille.

Uzbek Kasan Namangan ilmestyi Namanganissa yli 100 vuotta sitten. Kasan valmistettiin käsin valuraudassa ja nautittiin kaikista sen ainutlaatuisista kulinaarisista ominaisuuksista.

Siksi Uzbekistanin kazanilla on edelleen tietyt standardit, ja niitä suositaan kazania ostettaessa.

Kattilat

Kattiloita on useita erilaisia, ja kullakin niistä on omat hyvät ja huonot puolensa. Yleisimmät kattilatyypit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kuparista, alumiinista, valuraudasta, keramiikasta tai lasista. Jotkut valmistajat saattavat myös käyttää useampaa kuin yhtä näistä materiaaleista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat ovat monien kokkien suosiossa, sillä ne ovat erittäin vahvoja ja kestäviä, ja niihin tulee harvoin naarmuja tai kolhuja. Niitä pidetään myös suhteellisen helppohoitoisina. Ruoanvalmistus tämäntyyppisissä kattiloissa ei aiheuta
ruoan kanssa kemiallisia reaktioita, jotka voivat muuttaa ruoan makua tai väriä. Ruostumaton teräs johtaa kuitenkin huonosti lämpöä. Ammattikokit käyttävät usein kuparisia kattiloita. Tämäntyyppinen metalli johtaa erinomaisesti lämpöä ja auttaa luomaan tasaisen lämpötilan ruoanlaittopinnoille. Kiiltävä kuparipinta voi olla tyylikäs lisä mihin tahansa keittiöön, mutta sitä on vaikea huoltaa. Valurautakattilat voivat myös reagoida tiettyjen, erityisesti happamien ruokien kanssa. Tämä metalli kuumenee hyvin hitaasti, mutta antaa tasaisesti lämmitetyn pinnan. Sitä voidaan myös lämmittää hyvin korkeisiin lämpötiloihin ilman, että se aiheuttaa haittavaikutuksia.

Ennen kuin käytät valurautatuotteita ensimmäistä kertaa, suorita rasvapoltto kuumentamalla niitä noin 10-15 minuuttia, kunnes höyryäminen loppuu. Sen jälkeen anna Maysterya -valurauta-astioiden jäähtyä, voit sen tehdä myös juoksevan veden alla. Kuumenna sitten astiassa suolaa (2-3 ruokalusikallista) ja sekoita 3-5 minuuttia. Anna valurauta-astian jäähtyä rauhassa. Näiden toimenpiteiden jälkeen sipaise astian sisä-ja ulkopinnalle ohut kerros auringonkukkaöljyä. Tuotteet ovat nyt valmiita käytettäväksi kaikentyyppisissä uuneissa ja avotulella. Mesteryan valurauta-astiat sopivat sekä koti- että ammattikeittiöihin.

Mesterya-valurauta-astioita käytettäessä esilämmitä niitä ensiksi uunissa. Jos valurautainen astia ruostuu jostain syystä, voit poistaa sen helposti keittiösienellä tai hiekkapaperilla. Ruosteen poistamisen jälkeen pese tuote huolellisesti ja voitele öljyllä, sen jälkeen kuumenna uunissa tai liedellä 25-30 minuuttia. Valurautatuotteet ovat naarmuuntumattomia ja niitä voidaan käyttää sähkö-, kaasu- ja keraamisilla liesillä.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kiillotettu, poltettu Uzbekistanilainen kazan, 6 l

Tuotekoodi: 3585977
Kategoria: Kattilat ja painekattilat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,33 x 0,33 x 0,16 m, 6 kg
Alkuperämaa: Uzbekistan
Tuotemerkki: Kazan Mangal
Halkaisija, cm: 32 cm
Väri: Musta
Tilavuus, l: 6 l
Lämmönlähteet: Kaasu, Ei ole määritelty
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Kattilat
Näytä: Kazan Mangal, kattilat kattilat ja painekattilat
Materiaali: Malmi
Mukana: 2 osaa
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kazan mangal tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kiillotettu, poltettu Uzbekistanilainen kazan, 6 l
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu