Valurautapata kannella, 1750 ml

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kattilat
Materiaali: Malmi
Mukana: 2 osaa
Tuotekoodi: 3575937
3049
3498
-12%

Hintahistoria

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 1-3, Vantaa)

Lauantai, 4. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Keskiviikko, 8. toukokuuta

599

Postin noutopiste

Keskiviikko, 8. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

Keskiviikko, 8. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

Keskiviikko, 8. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

Keskiviikko, 8. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Valurautapata kannella, 1750 ml

Tulessa käytetyt valurautaruukut ovat paksuja, joten ne ovat pitkäikäisiä ja korkealaatuisia. Jakaa ja pitää lämpöä täydellisesti, kestää korkeita lämpötiloja. 

Ominaisuudet:

  • Perinteinen, maalaismainen muotoilu;. 
  • Kestävyys - pitkä käyttöikä; 
  • Tasainen lämmönjako ja pitkä lämpötilan ylläpito; 
  • Valurautaiset astiat soveltuvat käytettäväksi kaikentyyppisissä uuneissa (kaasu-, sähkö-, induktio- ja halogeeni) sekä uuneissa..
  • Ihanteellinen ruoanlaittoon, leivontaan, haudutukseen.. 

Padan tiedot: 

  • Materiaali: valurauta
  • Reunan paksuus: 4 mm,
  • Sisäkorkeus: 9 cm.
  • Halkaisija kahvojen kanssa: 26 cm,
  • Sisähalkaisija: 19 cm,
  • Ulkohalkaisija: 20 cm,
  • Tilavuus: 1750 ml.

Käyttö:
Poista kaikki tarrat, pese kuumalla vedellä, kuivaa perusteellisesti ja voitele sisältä ja ulkoa kasviöljyllä.. Kuumenna öljytty astia noin puoli tuntia.. Valurautapullo on käyttövalmis..

Kuivaa valurautapullo huolellisesti jokaisen pesun jälkeen ennen säilytystä.. On suositeltavaa voidella harvemmin käytetyt valurautaiset astiat öljyllä aika ajoin.. Tämä auttaa estämään ruostetta..

Kun käytät lasitasoa, älä vedä astiaa lasia pitkin naarmuuntumisen välttämiseksi..

Ei kestä konepesua.

Kattilat

Kattiloita on useita erilaisia, ja kullakin niistä on omat hyvät ja huonot puolensa. Yleisimmät kattilatyypit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kuparista, alumiinista, valuraudasta, keramiikasta tai lasista. Jotkut valmistajat saattavat myös käyttää useampaa kuin yhtä näistä materiaaleista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat ovat monien kokkien suosiossa, sillä ne ovat erittäin vahvoja ja kestäviä, ja niihin tulee harvoin naarmuja tai kolhuja. Niitä pidetään myös suhteellisen helppohoitoisina. Ruoanvalmistus tämäntyyppisissä kattiloissa ei aiheuta
ruoan kanssa kemiallisia reaktioita, jotka voivat muuttaa ruoan makua tai väriä. Ruostumaton teräs johtaa kuitenkin huonosti lämpöä. Ammattikokit käyttävät usein kuparisia kattiloita. Tämäntyyppinen metalli johtaa erinomaisesti lämpöä ja auttaa luomaan tasaisen lämpötilan ruoanlaittopinnoille. Kiiltävä kuparipinta voi olla tyylikäs lisä mihin tahansa keittiöön, mutta sitä on vaikea huoltaa. Valurautakattilat voivat myös reagoida tiettyjen, erityisesti happamien ruokien kanssa. Tämä metalli kuumenee hyvin hitaasti, mutta antaa tasaisesti lämmitetyn pinnan. Sitä voidaan myös lämmittää hyvin korkeisiin lämpötiloihin ilman, että se aiheuttaa haittavaikutuksia.

Ennen kuin käytät valurautatuotteita ensimmäistä kertaa, suorita rasvapoltto kuumentamalla niitä noin 10-15 minuuttia, kunnes höyryäminen loppuu. Sen jälkeen anna Maysterya -valurauta-astioiden jäähtyä, voit sen tehdä myös juoksevan veden alla. Kuumenna sitten astiassa suolaa (2-3 ruokalusikallista) ja sekoita 3-5 minuuttia. Anna valurauta-astian jäähtyä rauhassa. Näiden toimenpiteiden jälkeen sipaise astian sisä-ja ulkopinnalle ohut kerros auringonkukkaöljyä. Tuotteet ovat nyt valmiita käytettäväksi kaikentyyppisissä uuneissa ja avotulella. Mesteryan valurauta-astiat sopivat sekä koti- että ammattikeittiöihin.

Mesterya-valurauta-astioita käytettäessä esilämmitä niitä ensiksi uunissa. Jos valurautainen astia ruostuu jostain syystä, voit poistaa sen helposti keittiösienellä tai hiekkapaperilla. Ruosteen poistamisen jälkeen pese tuote huolellisesti ja voitele öljyllä, sen jälkeen kuumenna uunissa tai liedellä 25-30 minuuttia. Valurautatuotteet ovat naarmuuntumattomia ja niitä voidaan käyttää sähkö-, kaasu- ja keraamisilla liesillä.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Valurautapata kannella, 1750 ml

Tuotekoodi: 3575937
Kategoria: Kattilat ja painekattilat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 4 kg
Alkuperämaa: Kiina
Halkaisija, cm: 20 cm
Väri: Musta
Tilavuus, l: 1.75 l
Lämmönlähteet: Kaikki uunit
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Kattilat
Materiaali: Malmi
Mukana: 2 osaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Valurautapata kannella, 1750 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu