Kunio Masutani Vg-10 Nakiri 16.5 Cm vihannesviipalointiveitsi

(0)
Lisätiedot:
Tuotekoodi: 36202978

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita


Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Kunio Masutani Vg-10 Nakiri 16.5 Cm vihannesviipalointiveitsi

Kunio Masutani VG-10 Nakiri veitsi 16,5 cm

Tuotekuvaus: Nakiri Nakiiri, Nakiri, Nakiri, Nakiri, Nakiri, Nakiri:

Nakiri-veitsiä käytetään yrttien ja vihannesten leikkaamiseen,suorakulmainen terä helpottaa viipaloitujen ainesten käsittelyä. Suoraa leikkuureunaa käytetään pystysuoraan viiltämiseen ja se mahdollistaa monien eri tekniikoiden, kutenjulienne- tai sifonadiviipaleiden käytön.

VG-10-teräksellä, jonka kovuus on 61 HRC +/- 1, on erinomaiset leikkuuominaisuudet ja se on myös suhteellisen helppo teroittaa. Se on päällystetty 31 kerroksella mattapintaistaruostumatonta terästä (sairyu-tyyppi), jase näyttää upealta missä tahansa keittiössä. Suurella tarkkuudella luodut veitset istuvat täydellisesti käteen, ja niittirakenne ja pultti lisäävät entisestään koko rakenteen lujuutta. Kahva on valmistettu pakkawoodista, joka on erittäin kestävä ja kestää kosteutta ja korkeita lämpötiloja.

Kokonaisuus on pakattu pahvilaatikkoon, joka on suuritoimii lahjaksi.

Tekniset tiedot:

- Terä: VG-10-ydin, joka on verhottu 31 teräskerroksella.
- Kahva: pakkawood
- Kovuus: 61 HRC +/- 1
- Kokonaispituus: 29,5 cm
- Terän pituus: 16,4 cm
- Terän leveys: 4,5 cm
- Terän paksuus: 1,8 mm.
- Teroitusmenetelmä: kaksipuolinen symmetrinen hionta.
- Paino: n. 159 g

Keittiöveitsien huolto

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöveitset ovat vähemmän vaativia hoidon suhteen. Ne sisältävät koostumuksessaan kromia ja muita elementtejä, minkä ansiosta ne kestävät paremmin ulkoista ympäristöä kuin ruostumattomasta (hiili)teräksestä valmistetut veitset. Niitä ei kuitenkaan pidä laiminlyödä kokonaan. Käytön jälkeen ne on pestävä ja mieluiten pyyhittävä kuivaksi tai jätettävä kuivumaan viemärin tai magneettinauhan päälle. Jos säilytät veitsiä lohkossa, ne on parasta laittaa sinne silloin, kun ne ovat jo kuivia. Jos jätät veitsen käyttämättä pidemmäksi aikaa, ei ole pahitteeksi voidella sitä ruokaöljyllä (vältä vain nopeasti hapettuvia öljyjä, kuten pellavaöljyä). Vaikka terästä kuvaillaan ruostumattomaksi, se voi epäsuotuisissa olosuhteissa patinoitua, jos sitä ei hoideta.

Veitsiä ei saa pestä astianpesukoneessa. Astianpesukoneissa käytettävät erittäin voimakkaat kemikaalit voivat aiheuttaa terän värjäytymistä, vahingoittaa pysyvästi kahvoja tai niiden vaippoja ja korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa terän karkaisua (kovettumista). Samasta syystä veitsellä ei pidä sekoittaa tai tarkistaa vihannesten tai lihan kovuutta kiehuvassa liemessä.

VG-10 ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs, joka on kehitetty Takefu Special Steel co. Ltd:s sä Japanissa erityisesti suorituskykyisten terien valmistukseen. Tarkoituksena oli saavuttaa teräksen suorituskyky, joka on parempi kuin suosittu japanilainen AUS8-teräs. Tuloksena on teräs, jonka suorituskyky on erinomainen kompromissi terävyyden säilymisen (vain hieman heikompi kuin 154CM/ATS34) ja teroituksen helppouden välillä, jopa erittäin karkaistulla VG-10:llä. VG-10:tä parempi suorituskyky saavutetaan myös murtumis- tai lohkeilunkestävyyden osalta. VG-10-terästä kutsutaan ruostumattomaksi teräkseksi, mutta on muistettava, että 100-prosenttisesti ruostumattomia teräksiä ei ole olemassa, ja oikeissa olosuhteissa se voi patinoitua tai sen seurauksena jopa ruostua.

Veitsen valmistajasta riippuen se karkaistaan jopa 64 HRC-asteeseen. Vaikka se kehitettiin alun perin korkealaatuisten keittiöveitsien teräkseksi, nykyään sitä käytetään monissa tunnettujen tuotemerkkien, kuten Tojiro, Mcusta, Spyderco, boker jne. huippuluokan veitsissä. Japanilaiset ovat hyvin haluttomia myymään tätä terästä Japanin ulkopuolelle, joten useimmat alkuperäisestä VG-10-teräksestä valmistetut terät on valmistettava Japanissa.

Teräksen koostumus:

- Hiili: 1 %
- kromi: 15%
- molybdeeni: 2 %
- vanadiini: 0,2%
- koboltti: 1,5 %

Mestari Kunio Masutanin veitset, jotka ovat tunnettuja laadukkaasta työstä ja yksityiskohtien huomioimisesta.

Kunio Masutanipitää pientä takomoa Echizenissa Fukuin prefektuurissa (Japani), ja kaikki veitset valmistetaan ja teroitetaan yksinomaan käsin. Käsityötaito tekee jokaisestamallista ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän.

Yleiset tuotetiedot: Kunio Masutani Vg-10 Nakiri 16.5 Cm vihannesviipalointiveitsi

Tuotekoodi: 36202978
Kategoria: Veitset ja tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,15 x 0,25 m, 0,25 kg

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kunio Masutani Vg-10 Nakiri 16.5 Cm vihannesviipalointiveitsi
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Kunio Masutani Vg-10 Nakiri 16.5 Cm vihannesviipalointiveitsi kanssa

Sponsoroitu

Parhaat tuotteet myyjältä Hobbyhall.fi