Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Mikroskooppi 1200x lisävarusteilla, tieteellinen opetuslelu lapsille, Kruzzel

3 (2)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 10 v
Tuotekoodi: 4322056

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mikroskooppi 1200x lisävarusteilla, tieteellinen opetuslelu lapsille, Kruzzel

DIGITAALIMIKROSKOOPPI 1200x + LISÄVARUSTEET

PYÖRIVÄT LINSSIT + SUURENTAVAT LINSSIT - mikroskoopissa on pyörivä objektiivi, jossa on kolme linssiä. Linsseissä on 3 suurennusta. Jokaisella on yksi suurennus, kuten 100x / 400x / 1200x. Loistava valinta, kun haluat nähdä yhden kohteen useilla suurennoksilla.

MONIA LISÄTARVIKKEITA – joka päivä esineistä tulee tutkimuskohteita ja ne paljastavat mikrosalaisuutensa ja upean näkymä, joka oli aiemmin näkymätön silmälle. , kiitos monien lisätarvikkeiden, kuten: pinsetit, 2 objektilasia valmistetta varten, 2 koeputkea, laatikko, veitsi. Sarja sisältää kaiken mitä tarvitset.

LISÄLED-VALOT - valonlähteenä on laitteen pohjassa oleva lamppu: se valaisee valmisteen kunnolla. Lamppu on säädettävä, sitä voidaan laskea ja nostaa.

SÄÄDETTÄVÄ KORKEUS - tämä mikroskooppi lisätarvikkeineen ilahduttaa jokaista pientä tiedemiestä. Tämän laitteen ansiosta mikroskooppisella maailmalla ei ole salaisuuksia meille. Siinä on säädettävä linssin korkeus.

TEKNISET TIEDOT - väri: ecru / musta / harmaa; lisäysten lukumäärä: 3; suurennus: 100x, 400x, 1200x; materiaali: muovi; mitat: 22 x 12,5 x 8 cm; paino: 158 g; paino pakkauksessa: 322 g.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Mikroskooppi 1200x lisävarusteilla, tieteellinen opetuslelu lapsille, Kruzzel

Tuotekoodi: 4322056
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,15 x 0,25 m, 0,3 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Ei ole määritelty, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Suositeltava ikä alkaen: 10 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (2)

Mikroskooppi 1200x lisävarusteilla, tieteellinen opetuslelu lapsille, Kruzzel
3

(2 asiakasarviota)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)

50%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Sari H.
09.12.2023

Todella pieni kokoinen mikroskooppi. Aika pilipali.

Marju L.
05.07.2023

Ehdottomasti hyvä ostos. 10-17v kaikki vuorotellen käyttäneet. Esineen korkeus on vaan este eli jos haluaisi vaikka omaa sormea katsoa, niin se ei onnistu.