Mastermind -logiikkalautapeli

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 7328392
1083
Myyjä: Lelu vuori 4.4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 24. helmikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Keskiviikko, 28. helmikuuta

599

Postin noutopiste

Keskiviikko, 28. helmikuuta

599

Schenkerin noutopiste

Keskiviikko, 28. helmikuuta

599

Kotiinkuljetus

Keskiviikko, 28. helmikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.4
  • 84% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Mastermind -logiikkalautapeli

Mastermind logiikka lautapeli 

Mastermind on kahden hengen lautapeli, jossa toisen täytyy arvata piilotettu koodi. Kulttipeli on suunniteltu koko perheelle, ja pelaajien tehtävänä on tulkita vastustajan koodi. Peli on pakattu värikkääseen lahjapakkaukseen.

Mastermindin säännöt 2 hengelle

Yhdestä pelaajasta tulee salakirjoittaja, joka valitsee vastustajalta salaa neljä eriväristä nuppineulaa ja asettaa minkä tahansa yhdistelmän niistä salakirjoittajan taskuun muodostaakseen salaisen koodin. Vastustajalla on 8 yritystä arvata koodi. Jokaisella yrittämällä hän asettaa nastat taululle järjestyksessä, jonka hän uskoo olevan lähimpänä salaista koodia. Pelaaja, joka purkaa salauksen, käyttää kahta väriä (valkoista ja punaista) ilmoittaakseen hänelle ehdotetun järjestyksen oikeellisuudesta. Näin arvaajalla on yhä enemmän tietoa arvoituksen ratkaisemiseksi. Kun koodi on arvattu, pelaajat vaihtavat rooleja. Pelaaja, joka voittaa enemmän vuoroja, voittaa.

Tekniset tiedot: 

  • CE-sertifioitu

Mitat: 

  •  30 cm x 12,5 cm x 1,5 cm.

Ikäsuositus: 3 vuotta ja ylöspäin

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Mastermind -logiikkalautapeli

Tuotekoodi: 7328392
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,13 x 0,02 m, 0,2 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Mastermind, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Mastermind
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mastermind tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Mastermind -logiikkalautapeli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu