Muovailusetti ja pöytä Dinosaurukset

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 5296896
3662
4959
-26%
Myyjä: Lelu vuori 4.9
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

12. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

14. joulukuuta

599

Postin noutopiste

14. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

14. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.9
  • 80% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Muovailusetti ja pöytä Dinosaurukset

Muovailusetti ja pöytä Dinosaurukset

Onko lapsesi kiinnostunut dinosauruksista? Meillä on mahtava tarjous, jossa voit luoda epätavallisia lajeja ja päästä dinosaurusten maailmaan. Tämä kehittää lapsesi luovuutta ja kädentaitoja. Tee suosikkidinosauruksesi itse, tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja. Hauskanpito muovailuvahojen kanssa herättää myös lapsesi mielikuvituksen ja vaikuttaa silmä-käsi-koordinaatioon ja motorisiin taitoihin.

Tekniset tiedot: 

  • CE-sertifioitu
  • EN 71 -standardin mukainen
  • Vaatii kolme 1,5 V:n AA-paristoa (ei sisälly).

Mitat:

  • Pöytä: 44 cm x 28 cm x 22 cm.
  • Dinosaurus: n. 10 cm x 4 cm x 9 cm.
  • Pakkaus: 58 cm x 47,5 cm x 10 cm.

Ikäsuositus: 3 vuotta ja vanhemmat

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Muovailusetti ja pöytä Dinosaurukset

Tuotekoodi: 5296896
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,58 x 0,48 x 0,1 m, 2 kg
Tyyppi: Muovailuvahat ja -massat, Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Ei ole määritelty, muovailuvahat ja -massat kehittävät lelut, Ei ole määritelty, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Muovailusetti ja pöytä Dinosaurukset
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu