Arcade-peli, cheese tower

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 4 v
Tyyppi: Liikunnalliset pelit, Seurapelit
Tuotekoodi: 8515487
1142
1881
-39%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

26. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 77% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Arcade-peli, cheese tower

Testaa kärsivällisyytesi, taitosi ja oveluutesi runsaalla adrenaliinilla, hauskanpidolla ja naurunremakoilla. Tämä hauska arcade-peli ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Pelisäännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Ensin pöydälle asetetaan juustopala. Sen jälkeen pelaajat asettavat vuorotellen hiirensä heiluvan palan päälle. Koko rakenne on liikkuva ja epävakaa, joten tehtävä ei ole yksinkertainen. Häviäjä on se, joka kaataa hiiritorni. Tätä peliä voidaan käyttää myös matematiikan oppituntina: hiiriin on kirjoitettu numeroita. Lapset voivat järjestää ne nousevaan tai laskevaan järjestykseen tai suorittaa yksinkertaisia matemaattisia operaatioita.Sarjan sisältö: Hiiret ovat hiiriä:
- 12 hiirtä
- pala juustoa
- tarrasarja
- alkuperäinen pakkausHiiren mitat: 1,5 mm:
Hiiren koko: 6 cm x 5 cm x 1,5 cm.Pakkauksen mitat:
19 cm x 25 cm x 6 cm

Suositellaan 3-vuotiaille lapsille


CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Seurapelit

Pohdiskeletko mikä antaa hauskoille juhlille sen kuuluisan viimeisen silauksen? Älä unohda vanhoja hyviä lautapelejä! Useat suositut lautapelit ovat suunniteltu pienemmille ryhmille. Mitä tehdä, jos olet järjestämässä isompia juhlia tai muuta hauskaa tapahtumaa? Onneksi lauta- ja korttipelien valmistajat ovat ottanut huomioon myös tämän skenaarion. Saatavana on lukuisia erilaisia lautapelejä, joihin voivat osallistua kymmenen tai jopa enemmän pelaajaa, joten jokaiseen makuun ja tarpeisiin löytyy varmasti oma pelinsä. Juhlapeleissä ovat yleensä hauskat ja yksinkertaiset ​​pelisäännöt sekä teemat, jotka kohottavat mielialaa ja tekevät juhlista unohtumattomat. Unohda perinteiset korttipelit, löydä uusi teema juhliin erilaisilla korteilla, jotka tarjoavat osallistujille uusia kokemuksia sekä hyvää mieltä. Lautapelit ovat täydellinen lisäys juhliin, koska tarjoavat paljon hauskoja hetkiä ja unohtumattomia seikkailuja.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Arcade-peli, cheese tower

Tuotekoodi: 8515487
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,05 x 0,15 m, 0,2 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Elementtien tyyppi: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä, alkaen: 4 v
Tyyppi: Liikunnalliset pelit, Seurapelit
Näytä: Lean Toys, liikunnalliset pelit lautapelit ja älypelit, Lean Toys, seurapelit lautapelit ja älypelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Arcade-peli, cheese tower
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu