Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Juustopyramidi, arcade-peli

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Älypelit
Tuotekoodi: 8516067
1593
2367
-32%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Juustopyramidi, arcade-peli

Esittelyssä Don't Drop the Mouse, ainutlaatuinen arcade-peli, joka on hauskaa koko perheelle. Tämä peli on täynnä jännitystä ja arvaamattomia käänteitä, ja se vie sinut hauskan, jännityksen ja ilon maailmaan.Aloita kokoamalla juustopohja ja siirry rakentamaan värillisistä palkeista koostuvaa tornia. Tornin huipulle rakennat ystävällisen hiiren, joka juuri syötyään ei siedä keskeytyksiä. Pelaajien tehtävänä on vetää palkit puusta valitsemalla satunnainen väri. Tärkeintä on kuitenkin olla varovainen, ettei hiiri putoa.Peli kehittää paitsi näppäryyttä ja kärsivällisyyttä myös strategista ajattelua. Värikkäät lätäköt, interaktiivinen hiiri ja jännittävät kilpailut tekevät "Don't Disturb the Mouse" -pelistä unohtumattoman seikkailun kaikenikäisille pelaajille.Tästä pelistä ei tule vain perhekokousten keskipistettä, vaan se on myös tapa luoda muistoja ja paeta arjen huolia. Antakaa "Älä häiritse hiirtä" olla sysäys yhteiselle naurulle, jännitykselle ja toistenne tukemiselle tämän kiehtovan pelin aikana. Liity hiiren seuraan matkalle, joka on täynnä haasteita ja iloa!Setti sisältää:-pohja-2 juustoseinää-2 tikkua hameiden vetämiseen-48 värillistä keltaista, viininpunaista, vihreää ja violettia palkkia.-1 hiiri-levy, jossa on nuoli värien piirtämistä varten.CE-sertifioitu ja EN71:n mukainen. Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Älypelit

Lautapelit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ne antavat paljon hyviä tunteita ja tuovat kaikki yhteen. Erityisen suosittu lautapelityyppi nykyään ovat arvoitukset. Mielikuvitusta ja ajattelutaitoja harjoittavat pelit takaavat hauskanpidon kotona tai ystävien kanssa. Ryhmäpalapelit kehittävät myös keskittymiskykyä, kielellisiä taitoja ja kärsivällisyyttä. Nämä lautapelit sopivat erinomaisesti juhliin, joissa tiimityö ja yhteinen tavoite voivat lähentää toisiaan tuntemattomia ihmisiä. Suosituimpia palapelipelejä ovat muun muassa Rubikin kuutiot, IQ-tyyppiset pelit, joissa on vaikeusasteeltaan vaihtelevia kysymyksiä, erilaiset palapelit ja tiimistrategiapelit. Testaa älyäsi, kilpaile ystäviesi kanssa ja koe tunteiden vuoristorata juuri sinulle sopivalla palapelillä. Paras aivojumppa ja loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Juustopyramidi, arcade-peli

Tuotekoodi: 8516067
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,26 x 0,26 x 0,09 m, 2 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Elementtien tyyppi: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Älypelit
Näytä: Lean Toys, Älypelit lautapelit ja älypelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Juustopyramidi, arcade-peli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu