Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Perhe arcade-peli- break the balloon hammer nails -peli

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 4 v
Tyyppi: Liikunnalliset pelit, Seurapelit
Tuotekoodi: 8516037
1586
2752
-42%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

2. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

6. toukokuuta

599

Postin noutopiste

6. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

6. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

6. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

6. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Perhe arcade-peli- break the balloon hammer nails -peli

Pelimme on täydellinen yhdistelmä hauskuutta, ketteryyttä ja kilpailua. Säännöt ovat yksinkertaiset: aseta puhalletut ilmapallot ikkunan alle, aseta naulat taululle ja piirrä sitten lyötävien naulojen määrä kellotauluun. Tehtävänäsi on lyödä naulat tarkasti laatikkoon yrittäen olla puhkaisematta sisällä olevaa ilmapalloa. Jokaisesta naulasta, joka on lyöty sisään vahingoittamatta ilmapalloa, saat pisteen.Peli sopii erinomaisesti perhe- ja syntymäpäiväjuhliin sekä ystävien kanssa pidettäviin kokouksiin. Se tarjoaa dynaamista kilpailua, mutta on samalla helppotajuinen ja kaikenikäisten pelaajien ulottuvilla. Olitpa sitten kokenut pelaaja tai etsit uutta ideaa yhteiseen pelaamiseen, pelimme vastaa tarpeitasi.Jos pelissä on useampi kuin yksi osallistuja, henkilö, joka vahingossa puhkaisee ilmapallon, jää pois pelistä, ja voittaja on se, joka pysyy pelissä pisimpään. Peli ei anna vain voittamisen iloa, vaan myös nauramisen ja yhdessäolon iloa.Turvallisuus on meille etusijalla, joten tuotteemme on suunniteltu huolellisesti käyttäjien suojelua silmällä pitäen. Kun valitset Pierce the Balloon -arcadepelin, valitset paitsi loistavaa viihdettä, myös vankkuutta ja kestävyyttä.Peli sisältää:- Räjähtävä laatikko- vasara- 30x nauloja- ilmapallopumppu- ilmapallot- piirustuskohdeEN71-vaatimukset. Sopii yli 4-vuotiaillelapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Seurapelit

Pohdiskeletko mikä antaa hauskoille juhlille sen kuuluisan viimeisen silauksen? Älä unohda vanhoja hyviä lautapelejä! Useat suositut lautapelit ovat suunniteltu pienemmille ryhmille. Mitä tehdä, jos olet järjestämässä isompia juhlia tai muuta hauskaa tapahtumaa? Onneksi lauta- ja korttipelien valmistajat ovat ottanut huomioon myös tämän skenaarion. Saatavana on lukuisia erilaisia lautapelejä, joihin voivat osallistua kymmenen tai jopa enemmän pelaajaa, joten jokaiseen makuun ja tarpeisiin löytyy varmasti oma pelinsä. Juhlapeleissä ovat yleensä hauskat ja yksinkertaiset ​​pelisäännöt sekä teemat, jotka kohottavat mielialaa ja tekevät juhlista unohtumattomat. Unohda perinteiset korttipelit, löydä uusi teema juhliin erilaisilla korteilla, jotka tarjoavat osallistujille uusia kokemuksia sekä hyvää mieltä. Lautapelit ovat täydellinen lisäys juhliin, koska tarjoavat paljon hauskoja hetkiä ja unohtumattomia seikkailuja.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Perhe arcade-peli- break the balloon hammer nails -peli

Tuotekoodi: 8516037
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,21 x 0,11 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Elementtien tyyppi: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä, alkaen: 4 v
Tyyppi: Liikunnalliset pelit, Seurapelit
Näytä: Lean Toys, liikunnalliset pelit lautapelit ja älypelit, Lean Toys, seurapelit lautapelit ja älypelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Perhe arcade-peli- break the balloon hammer nails -peli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu