Magneettikomponentti, 60 kpl

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Magneettirakennussarjat
Tuotekoodi: 8515557
6346
11158
-43%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

26. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Magneettikomponentti, 60 kplMagneettiset tiilet, 60 elementin sarja❤️Zestaw Magneettitiilet, joissa on 60 elementtiä.Käytössä on vahvoja neodyymimagneetteja, joiden ansiosta tiilet on helppo liittää toisiinsa ja ne pysyvät erittäin tukevasti yhdessä.

 
✅Sarja sisältää:- Värikäs laatikko (sopii erinomaisesti lahjaksi)- 12 tasasivuista kolmiota- 4 askelmaista muotoa- 6 suorakulmiota- 18 neliötä- 4 suorakulmaista kolmiota- 4 terävää kolmiota- 8 neliötä, joissa on reikiä- 3 "kampaa"- 1 ajoneuvon alaosa- monisivuinen vihkonen, jossa on esimerkkejä muodoista.

 
✅ Ympäristöystävälliset ja lapsille turvalliset materiaalit1 ympäristöystävällinen ABS-materiaali2. Vahva ja tukeva3. Kirkkaat ja rikkaat värit4. Sileät ja turvalliset reunat5. ultraääniliimaus ilman liimaa6. Kiiltävä viimeistely ja vahvat neodyymimagneetit

 
✅ Luova leikkiMagneettitiilet ovat loistava tapa leikkiä luovasti. Lapset ovat usein tylsistyneet tai katsovat liikaa televisiota, magneettitiilet ovat luova tapa tappaa tylsyys. Tiilimme ovat erittäin hyvin tehtyjä ja kirkkaissa väreissä, joten voit edistää luovaa ajattelua ja rakentaa ainutlaatuisia rakennelmia.

 
✅Oikea tapa pinota palikoitaOn suositeltavaa, että lapsi rakentaa palikka kerrallaan eikä useita palikoita kerralla, sillä magneetit vetävät puoleensa ja hylkivät toiselta puolelta.✅ Vahvat ja suuret magneetitPalikoissa käytetään suuria nikkelöityjä neodyymimagneetteja. Ne ovat paljon parempia ja vahvempia kuin tavalliset tavallisesta teräksestä valmistetut magneetit.✅ Suuri vetovoimaLohkojen kummassakin reunassa on erittäin vahvoja nikkelöityjä neodyymimagneetteja 7 mm:n pituisina sylinterinmuotoisina, joiden ansiosta lohkot ovat erittäin vahvasti yhteydessä toisiinsa.

 
✅ 2D TAI 3D? Se riippuu mielikuvituksestasi ja lapsesi kyvyistä.Palikoiden ainutlaatuisen rakenteen ansiosta voit rakentaa sekä litteitä että kolmiulotteisia muotoja. Kun lapsesi kasvaa ja hänestä tulee taitavampi rakentaja, hän pystyy siirtymään litteistä muodoista hyvin monimutkaisiin kolmiulotteisiin rakennelmiin.

 


 
✅ Magneettisten palikoiden edut:- Valmistettu ympäristöystävällisestä ABS-muovista- Lujat nikkelöidyt neodyymimagneetit- taattua hauskanpitoa kaikenikäisille lapsille- suuri koko - lapset eivät syö tiiliä- turvallisia lapsille (pyöristetyt reunat)- Korkealaatuinen ammattitaito- kehittää luovuutta, stimuloi avaruudellista mielikuvitusta- toimitetaan kauniissa värikkäässä pakkauksessa- lisävihko, jossa on monia malliesimerkkejä- TÄYDELLINEN LAHJASETTI!Täydellinen magneettisten kristallipalikivien setti jokaiselle epätavallisten rakennusten ystävälle.Magneettitiilisarja sisältää 60 elementtiä.Käytettyjen vahvojen neodyymimagneettien ansiosta tiilet on helppo liittää toisiinsa ja ne pysyvät hyvin tiukasti kiinni toisissaan. Setti on erityisen suositeltava pienille rakennusharrastajille, joita rajoittaa vain mielikuvitus. Ainutlaatuisten muotojen ansiosta jokainen lapsi leikkii tuntikausia.Setti ei ainoastaan viihdytä, vaan opettaa myös nimeämään eri muotoja, mikä voi auttaa tulevilla matematiikan ja geometrian oppitunneilla.

 


 


 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Yleiset tuotetiedot: Magneettikomponentti, 60 kpl

Tuotekoodi: 8515557
Kategoria: LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,15 x 0,2 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Älylaite: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Magneettirakennussarjat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Magneettikomponentti, 60 kpl
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu