Betoniauto Double E, sininen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Radio-ohjattavat autot
Tuotekoodi: 5282471
6310
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

22. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

28. joulukuuta

599

Postin noutopiste

28. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

28. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Betoniauto Double E, sininen

Kauko-ohjattava betoniauto, sininen 2,4G vierivä kuorma-auto.
Betoniautossa on monia etuja. Kaukosäätötoiminto, korkealaatuinen toiminta ja realistinen muotoilu ilahduttavat jokaista lasta. Lelun muotoilussa on liikkuvia elementtejä, kuten irrotettava lapio tai pyörivä lamppu ja nokka, jotka kannustavat leikkimään ja parantavat lasten silmän ja käden koordinaatiota.
Kauko-ohjattava lasten rakennusajoneuvo on rakennettu kumipyörille, joissa on renkaat, jotka mahdollistavat leikkimisen eri pinnoilla. Sininen betonimylly on koristeltu kontrastisilla valkoisilla ja harmailla yksityiskohdilla ja eksklusiivisilla tarroilla. Ohjaamon edessä ja katolla olevat valot simuloivat oikeita ajovaloja.
Siinä on 2,4G-kaukosäädin, joka lisää merkittävästi viihteen tasoa. Sen avulla auton käyttäjä voi ohjata sekoitinta muuttamalla suuntaa eteen/taakse ja oikealle/vasemmalle sekä kääntämällä sekoitinpäätä. Setti on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Lelu on suunniteltu lasten turvallisuutta silmällä pitäen, minkä vuoksi siinä ei ole teräviä osia.
 
Settiin kuuluu:
- Betonimylly
- 2,4 G -kaukosäädin
- Akkulaturi
- Käyttöohjeet
- 4,8 V 400 mAh -akku
Ominaisuudet:
- Mittakaava: 1:20
- Kauko-ohjain: 2,4 G
- Käyttöaika: noin 20-30 minuuttia
- Latausaika: 2 tuntia
Kaukosäätimen etäisyys: 15 m
- Kumirenkaat
- Säätimet edessä, takana ja sivuilla
- Piippaus
- Pyörivän kulhon ohjaus
- Moottorin melu, kun virta kytketään päälle
 
Sarjan komponenttien mitat:
Betoniauto: 38 cm x 14 cm x 22 cm
Kauko-ohjain: 17 cm x 10 cm x 8 cm
Lelupakkauksen mitat:
56 cm x 27 cm x 20 cm.
Auton virtalähteenä on ladattava akku ja kaukosäätimen virtalähteenä 2 AA 1,5 V -paristoa. Lelu on CE-sertifioitu ja sopii kaikille yli 6-vuotiaille lapsille. Betoniauto on pakattu esteettisesti miellyttävään läpinäkyvään laatikkoon, jossa on ikkuna, ja se sopii täydellisesti lahjaksi lapselle.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Radio-ohjattavat autot

Kaikenlaiset leluajoneuvot voidaan varustaa radio-ohjausjärjestelmillä, mukaan lukien maa-ajoneuvot, kuten autot, veneet, lentokoneet, helikopterit ja jopa sukellusveneet ja veturit. Voit ohjata autoja, niiden nopeutta ja kulkusuuntaa kaukosäätimellä. Tämä on loistava peli lapsillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Betoniauto Double E, sininen

Tuotekoodi: 5282471
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,56 x 0,27 x 0,2 m, 0,7 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: 1,5 V AA
Teemat: Ei ole määritelty
Valmistaja: Nenurodyta
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Radio-ohjattavat autot
Näytä: Lean Toys, radio-ohjattavat autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Betoniauto Double E, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu