Joulun huippudiilit jopa -40%*! Lahjaideoita koko perheelle!

Kuorma-auto kauko-ohjaimella ja traktorilla, punainen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Autot, Kuorma-autot, Radio-ohjattavat autot, Traktorit
Tuotekoodi: 5282461
6323
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

21. joulukuuta

000

Postin noutopiste

27. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

27. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Kuorma-auto kauko-ohjaimella ja traktorilla, punainen

Loistava setti autoharrastajille. Kehittää kädentaitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta.

Suuret mittasuhteet, valaistus ja realistinen ulkonäkö ovat tämän setin ehdottomia etuja. Lapsi voi ohjata traktoria kaukosäätimellä, joka on vastuussa traktorin siirtämisestä eteen- ja taaksepäin, vasemmalle ja oikealle (traktoria ei ohjata kauko-ohjaimella).

Setti sisältää:

  • - Kauko-ohjattu kuorma-auto perävaunulla
  • Traktori perävaunulla:
  • Kaukosäädin lisää käyttömukavuutta.

Perävaunun kanssa kuorma-auton mitat (pituus, korkeus, leveys) - 62 x 12 x 8 cm
Traktorin mitat perävaunun kanssa (pituus, korkeus, leveys) - 28 x 8 x 6 cm

Ikäsuositus: 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Kuorma-autot

Kuten tiedämme, lapset rakastavat leikkiä aikuisten rooleja ja olla mukana erilaisissa rooleissa. Leluautot ovat heille erittäin hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja ne antavat heille paljon hyviä tunteita ja antavat heille mahdollisuuden ottaa aikuisen rooli. Näitä leluja on monenlaisia: kokoja, värejä, ohjaimia (yleensä kauko-ohjattavia) ja toimintoja, joten eri-ikäisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. Lelussa on usein samat toiminnot kuin oikeassa ajoneuvossa, ja siinä on kaikki ääni- ja valoefektit, ja se on myös kaduilla samanlainen kuin oikea vastineensa. Pikkulapsi voi tarkkailla lelun rakennetta ja ominaisuuksia leikin aikana, joten se auttaa myös kehittämään lapsen motorisia taitoja ja avaruudellista ajattelua. Tavallisissa kuorma-autoissa on lisävarusteita, kuten vesisäiliö, nosturi tai kaivinkone, jotka ovat välttämättömiä jokaisen rakentajan hiekkalaatikolla. Tämä on hieno lelu, jossa on useita liikkuvia osia ja lisävarusteita, jotka tuovat lisää iloa jokaiselle lapselle. Tämäntyyppisten lelujen laaja valikoima takaa, että lapsesi löytää itselleen sopivan leikkikaverin.

Radio-ohjattavat autot

Kaikenlaiset leluajoneuvot voidaan varustaa radio-ohjausjärjestelmillä, mukaan lukien maa-ajoneuvot, kuten autot, veneet, lentokoneet, helikopterit ja jopa sukellusveneet ja veturit. Voit ohjata autoja, niiden nopeutta ja kulkusuuntaa kaukosäätimellä. Tämä on loistava peli lapsillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kuorma-auto kauko-ohjaimella ja traktorilla, punainen

Tuotekoodi: 5282461
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,67 x 0,16 x 0,11 m, 0,7 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Autot, Kuorma-autot, Radio-ohjattavat autot, Traktorit
Näytä: Ei ole määritelty, autot poikien lelut, Ei ole määritelty, kuorma-autot poikien lelut, Ei ole määritelty, radio-ohjattavat autot poikien lelut, Ei ole määritelty, traktorit poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kuorma-auto kauko-ohjaimella ja traktorilla, punainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu